Nina GTST

Nina is zwanger!

Al enige tijd hebben tortelduifjes Nina en Bing een kinderwens. Het leek door Bings onvruchtbaarheid een onmogelijke opgave, maar door Amirs zaaddonatie is het dan toch gelukt: Nina is zwanger! Donderdag 21 juni doet Nina een zwangerschapstest en deze blijkt positief te zijn.

La Sanders kan niet wachten om het blijde nieuws aan haar man Bing te vertellen, maar hij heeft hele andere dingen aan zijn hoofd. Doorgedraaide Loes verklaart hem namelijk op dat moment de liefde!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 reacties
  1. Loes is echt ziek zeg, Bing wilt niks met haar, ze gaat zich zelf mishandelen en geeft Bing daarvoor de schuld, ook geeft ze die verdwenen laptop van Jan Maes aan de politie en zegt dat Bing daarmee te maken heeft, Bing komt dus weer vast te zitten en waarschijnlijk ook beschuldigd word voor de moord op Jan Maes.

  2. Loes gaat er voor zorgen dat dit geluk ernstig wordt verstoord.

    Bing geeft niks om Loes. Loes zal daar om wraak nemen op:
    Bing, Aysen, Lana, Sjors, Nina, Zoë

  3. Denk dat Loes voor gaat zorgen dat Nina in haar buik geraakt gaat worden tijdens de cliffhanger. Ze gaat er alles aan doen om dat aanstaande babygeluk te verstoren.

  4. Nice. Dus over een jaartje of hooguit anderhalf jaar hebben we een nieuwe puber rondlopen! Zal wel een nieuwe badguy/girl worden met ludo als opa. ‘t slaat altijd een generatie over hé!

Vorig artikel

GTSTCourant Awards 2018: de voorselectie

Volgend artikel

Spanning en verraad tijdens aflevering 22 juni

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!