Nina krijgt haar geheugen terug

Het heeft even geduurd, maar donderdag 4 oktober krijgt Nina Sanders haar herinneringen weer terug. Door de traumatische gebeurtenissen op de autosloperij, waar ze bijna werd geplet door een sloopmachine, verloor Nina haar geheugen. Ze sloeg op de vlucht en belandde bij Carlos in Spanje. Na een aantal weken terug te zijn in Meerdijk krijgt Nina haar geheugen pas terug na een gesprek met Zoë en Aysen.

Ondanks dat La Sanders haar geheugen weer terug heeft, houdt ze nog steeds van Carlos. Hoe zullen de verhoudingen zich tussen Nina, Bing en Carlos verder ontwikkelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. Citaat: “Het heeft even geduurd” maar…….. Nieuwe seizoen begon 3 september en dit gebeurt op 4 oktober. Net 1 maand. Voor GTST begrippen vind ik dat snel. Eindelijk eens een verhaallijn die niet uit den treure duurt.

  Maar ja, het krijgt natuurlijk wel weer eens staartje, gezien de laatste alinea.

 2. of carlos wilt niet omdat ik ook gelezen heb dat hij aan het denken word gezet over andermans kinderen op te voeden of hij dat wel kon maar nina gaat ook zeggen dat ze nog niks weet of aysen er in trapt das de vraag

     1. Je hoorT gewoon Nederlands te kunnen schrijven. Wat is nou hoorD? Zo moeilijk is het toch niet,staat gewoon dom. Hoop niet dat je straks je sollicitatiebrief zo schrijft.

     2. Mensen die hoort met een D schrijven worden als dom ervaren. Het woord HOORD bestaat niet eens.

    1. Zielige. Niks anders te doen of zo
     Zoek een leven en Let niet op andere wat of hoe ze het schrijven…#jesnapthettoch# wat is het probleem ??

     1. Nee niks je snapt t toch, het is gewoon oerdom. En als je niet snapt waarom het dom is ben je nog dommer dan degene die zo schrijft. Maar schrijf gewoon lekker door, zul je ver mee komen in je leven…NOT

     2. Gerda.
      Wie noem je nou dom???
      Dus mensen die te maken hebben met dyslectie die noem jij dom.
      Of beter gezegd oerdom daar moet je trots op zijn ???

error: Kopiëren is niet toegestaan!