Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Noa Zwan verlaat GTST

  32

  Na twee maanden afwezigheid is Demi Verduyn deze week weer te zien in Meerdijk. Maar haar comeback in het fictieve soapdorp is van zeer korte duur…

  Donderdag 2 november (nu al te zien op Videoland) pakt het geliefde personage namelijk opnieuw haar koffers. Samen met Jesse gaat ze een rondreis maken door Marokko. Daarmee komt er na 3 jaar een einde aan de rol van Demi Verduyn in GTST. Actrice Noa Zwan is toegelaten tot het Conservatorium en heeft daardoor logischerwijs nog maar weinig tijd over voor GTST.

  “Dat Noa is toegelaten tot het Conservatorium en vanuit hier verder kan bouwen aan haar toekomst, kunnen we alleen maar toejuichen”, laat RTL aan GTSTCourant weten. “We zijn haar dankbaar voor hoe ze de rol van Demi Verduyn, die nogal wat heeft meegemaakt de afgelopen seizoenen, heeft neergezet. De deur staat altijd voor haar open.”

  Delen

  32 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ze deed het geweldig als demi ze is ook een van mijn favoriete gtst personages echt wel met respect volle groeten sporter Rick ik wens noa zwan veel plezier en succes verder zal haar wel missen

  2. Els Adriaensen op

   Hele leuke meid
   Zal haar missen in GTST
   HET ALLERBESTE NOA.
   Bedankt voor de mooie jaren die je ons hebt gegeven.Je bent uitgegroeide tot een prachtige jonge vrouw

  3. Nancy van der Meer op

   Lieve Noah,

   Ik wilde je even heel veel succes wensen op het conservatorium.
   En heel veel plezier met je rondreis in Marokko.
   Ik vond het leuk om jou te zien op gtst en ik hoop je nog een keer in het echt tegen te komen we wonen niet zo ver bij elkaar vandaan ik geloof iets van 5 kilometer. Nogmaals heel veel geluk met je verdere plannen en misschien tot ooit in gtst. Je straalt zoveel positieve energie uit. Heel veel geluk met alles ❤️

  4. Sylvia van der Meis-Strauss op

   Noa Zwan ik heb genoten van je in de rol van Demi.
   Ik wens jou heelveel succes.En hoop op een terug keer
   In GTST.
   Groetjes Sylvia

  5. Ik begrijp de keuze van Noa zeker wel en was ook niet blij geweest met nog een recast. Maar het voelt ongeïnspireerd en afgeraffeld, het past niet bij het karakter van Demi vind ik. Trouwens, hoeveel mensen gaan er op wereldreis daar joh… Hoor ik in mijn omgeving nauwelijks haha! Tot nu toe vind ik het een zeer ongeïnspireerd seizoen: Monica’s afgekapte verhaallijn, dat gedoe met Mats kabbelt ook veel te lang aan, Laura is al 100x depressief geweest… Ik begrijp dat je niet altijd op het puntje van je stoel kunt zitten, maar waarom gebeurt dit jaarlijks rond oktober/november?

   • rene met kleine r op

    Helaas ben ik het 100% met je eens Ed , tot nu toe vind ik het een vreselijk seizoen met onbenullige en veelal ongeloofwaardige verhaallijnen.
    En Ludo die nu Jonathan gaat slachten om iets dat zijn moeder heeft gedaan is zelfs voor Ludo te walgelijk voor woorden.
    Maar wie weet wat de toekomst brengt , GTST kan zo maar weer komen met een spannende twist .

   • Ed, men zegt weleens, in het najaar als de blaadjes van de bomen waaien/vallen, krijgen mensen die daar gevoelig voor zijn, depressieve klachten/gevoelens.

  6. Jammer hoor het leukste en liefste meisje uit gtst. Ik ga je enorm missen, ikwas zo blij dat je weer terug was. Hopelijk kan ik je wel blijven volgen op insta 😘😘😘

  7. Zonnestraaltje op

   Reactie verwijderd door GTSTCourant. Niet-geverifieerde spoilers delen is niet toegestaan! Jouw reacties worden vanaf nu eerst beoordeeld voordat ze worden toegelaten.

  8. Jammer. Een karakter die door de jaren heen juist meer is gegroeid en het stevig heeft neergezet. Wel goed dat ze niet voor nog een recast hebben gekozen. De eerste Steef vond ik persoonlijk meer sprekender dan die wat er nu in zit, ook al brengt deze de rol op inhoud ook wel goed.

  9. Begrijp dit ook niet helemaal, op de cast foto staat Demi met Marwan en Tom, en nu is zij er even in en nu weer er uit. En Jesse was er uit en nu weer even er in. Hoop dat Marwan er wel weer inkomt want hij speelt goed en komisch .

  10. Dan snap ik de foto in de leader niet zo goed. Dan staat daar Demi en Tom op de achtergrond en Marwan voor aan. Dacht even dat daar misschien weer een verhaallijn over kwam.

  11. Zonnestraaltje op

   Reactie aangepast door GTSTCourant.

   @Vlinder / Femke Duin / Zonnestraaltje: het is NIET toegestaan om meerdere namen te gebruiken in het reactieveld!

  12. Marina Houmes op

   Van mij mag Noa Swam altijd terugkomen als Demi Verduyn. Demi is zachtmoedig en ook heel loyaal naar haar familie. En een lieve moeder voor Tom. Als zij weggaat is Tom er ook niet.