Noodlot slaat toe tijdens bruiloft Farah en Amir: Farah valt van balustrade

In Meerdijk heerst de vloek dat op vrijwel elk huwelijk iets mis gaat. Even leek het erop dat het sprookjeshuwelijk van Farah en Amir ongeschonden de test zou doorstaan, maar ook tijdens dit huwelijk slaat het noodlot genadeloos toe.

Vlak nadat de twee elkaar opnieuw het ja-woord hebben gegeven, wil Farah een groepsfoto maken met behulp van een selfiestick. Ze loopt naar boven en probeert de juiste pose te vinden om een mooie foto te maken. Daardoor verliest Farah haar evenwicht en valt ze van grote hoogte van de balustrade.

Overleeft Farah deze val?!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
  1. Ik denk ook van niet. Amir is alleen en wordt door zijn verdriet dat hij met Sam of Nina in het bed gaat duiken. Dus soort van verkrachting.

    1. Neejoh, ik drnk eerder dat Farrah in het ziekenhuis nog even bijkomt om Amir te vertellen dat hij voor Sjors moet gaan en ze kort daarna overlijdt

  2. Nou ik dacht het niet. Amir zal voorlopig wel in een rauw proces gaan die zal echt niet voorlopig een vrouw willen, maar ik denk wel dat hij na een tijdje voor Sjors kiest.

  3. ik denk dat ze in het zh komt en dat het er niet goed uitziet dat amir de keus krijgt om de stekker eruit te halen

  4. Ik denk persoonlijk dat ze dood gaat dat lana terug komt om sjors en amir te steunen en daardoor zal niet zoe maar loes schuldig blijken aan de dood van jan maes. Hierdoor gaat ze naar de gevangenis en word ze eruit geschreven

  5. Of ze meteen overlijdt vraag ik me af, misschien eerst nog een week of twee in coma of hersendood in het ziekenhuis?

Vorig artikel

Huwelijk Farah en Amir: sprookjeshuwelijk of drama?

Volgend artikel

Spoilers 14 t/m 18 mei 2018

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!