Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  November: Cato is verliefd op Daan

  9

  Het belooft weer een onrustige maand te worden in Meerdijk. Zo krijgt Laura ein-de-lijk haar eigen woning, lijkt er iets moois op te boeien tussen Daan en Cato en Nola loopt groot gevaar…

  Bekijk de trailer van de maand november!

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja ik ben het met iedereen eens dat Stefano echt een slechte acteur is.
   Ze hadden beter Billy terug kunnen halen toen Shanti haar baby verloor,
   zij zou die Agaat wel even hebben aan gepakt.

  2. marcel eisma op

   Tsja familie en zaken is geen goede combi,dat weet iedereen.Maar dit is uiteraard gedaan om de spanning even terug te brengen.Maar het is wel een herhaling van.Niet de eerste keer dat hun samenwerken en het tot conflicten komen.Daan en cato is denk ik wel echt en ik heb het vermoeden dat er juist een probleem komt tussen stefano en cato.Stefano komt ook wel iets te vrolijk binnen.Zielige voor dat meisje chanel die ook waarschijnlijk onder druk staat van die klote vader.Wat een mafkees is dat.En shanti en rik is einde verhaal.Kan mij niet voorstellen dat die 2 nog bij elkaar komen,alhoewel ik meeste gekke en wause mensen bij elkaar heb zien komen in gtst.Ferri heeft in elk geval niet gelogen.Rik vecht niet alleen tegen het verdriet van jasmijn maar ook tegen zijn vrouw.en wat willen ze nou met merel…eerst word ze verliefd op de vader van het kind van haar zus.dan word ze verliefd op lynnn en nu is dat ook weer voorbij.Wtff man

   • Ja dat vraag ik me ook af, Merel is van de een op andere dag zo’n beetje een totaal ander personage geworden of zo, heel jammer want vond haar altijd heel leuk in GTST.

  3. Ik heb zeker wel het idee dat Cato echt verliefd is, vond al langer dat ze wel echt goed met elkaar konden en hoopte er al een beetje op. Super goede promo trouwens! Zit echt op het puntje van mn stoel, spannende maand! Vraag me wel af wat er voorvalt met Shanti allemaal, zag er behoorlijk extreem uit. Kan niet wachten!

  4. Daan verdient wel eens een fijne liefde, dus ik hoop dat het oprecht is van Cato en Stefano helemaal lijp wordt zodra hij terug komt. Wat van mij niet hoeft trouwens, wat acteert die man slecht zeg! Kan me niet herinneren dat dat vroeger ook zo was?

   • Ik vond Stefano vroeger ook beter. Nu skip ik alles met hem erin. Kan niet eens zijn stemgeluid horen.
    Het zou ook wel jammer zijn als Cato doet alsof ze verliefd is, in opdracht van Stefano.

    • Zou ik ook smerig vinden van Cato, als ze dit doet in opdracht van Stefano.
     Daan verdient beter dan (mis) gebruikt te worden.

     @Ed, kon ik mij ook niet zo goed herinneren. Wat ik wel nog weet is dat Stefano vroeger ook vaker gemeen als hij zijn zin niet kreeg. Acteren was ook niet echt geweldig.
     Maar de een of andere reden stoorde het mij destijds niet zo als nu. Zal wel aan mijn leeftijd liggen 😁

     • Ik denk ook wel dat Cato het meent met Daan en Stefano gaat Ludo alles af proberen te nemen en Cato steekt daar een stokje voor denk ik.
      Dat is zo ongeveer de verhaallijn die al zo’n 30 jaar steeds terug komt dus dit zal dit keer niet anders gaan haha.
      Maar ik vind Bas dus ook een vreselijk slechte acteur en dat vond ik vroeger ook al maar toen viel het minder op omdat er toen wel meer mindere acteurs tussen zaten en tegenwoordig is het niveau een heel stuk hoger en helaas kan Bas dat in mijn ogen niet bijhouden, dus ik prijs de dag als hij weer uit de serie is.
      Tja…….. het hele Merel verhaal slaat werkelijk maar dan ook werkelijk nergens meer op , Merel is een leuke rol die wederom kapot wordt geschreven, heel jammer.
      Trouwens aan Nola kan ik ook nog steeds niet wennen, ze is me gewoon te oud om een 12 jarige te spelen, maar dat zal wel aan mij liggen.

      En verder kijk ik met plezier hoor , er is gewoon altijd wel iets te zeuren maar ze kunnen niet voor ons allemaal goed doen natuurlijk (maar wel Stefano graag weg :-p )