Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  November: Ludo rekent af met Margriet

  4

  Een nieuwe maand, een nieuwe promo! Eindelijk wordt duidelijk wat Ludo van plan is met Jonathan: hij wil dat zijn moeder Margriet de allerhoogste straf krijgt.

  Verder in oktober: een nieuwe inwoner maakt haar opwachting in Meerdijk, Saskia en Julian werken aan hun huwelijk en Bing raakt steeds dieper in de problemen…

  Bekijk de video!

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind het wel spannend wat Ludo met Margriet van plan is,mooi ook dat emotioneel moment als hij Stefano ziet huilen.
   Wat een top acteur is het toch.
   Ik vind de verhaal lijn van Kaan niet zo geweldig,of hij acteert niet zo goed het komt wat amateuristisch over,maar ik vind wel dat Bing zijn paranoia goed neer zet in deze verhaal lijn.

  2. Wat ik niet vind kloppen is dat Kaan een complotdenker is. Hij maakt alles kapot. Tevens vind ik niet kloppen dat Linda erin werd geluist met het geld, en Luuk in elkaar werd geslagen. En Bing heeft geen weet over drugs want hij zorgt ervoor dat er orde op zaken gesteld word. Het is al de zoveelste keer dat Bing de schuld krijgt. En zijn gezin word wel de dupe hiervan. En verder wat Saskia betrefd: Of zij midlifecrisis heeft of niet. Wat in het echt bind, scheid niet. Julian had zijn straf uitgezeten in de gevangenis en was Saskia hem trouw gebleven. En nu is het de tweede keer dat zij verliefd is op de arts. Tevens gaan lopen n…..ken in het hotel. Maar ja, het is een soap hè?

   • Kaan is een corrupte “politie ambtenaar” die werkt voor en met een criminele bende met drugs en witwassen. Wat in eerste instantie begon met die zogenaamde Baron, waarvoor Linda destijds de bruiloft organiseerde.
    Niet alleen Bing is hier slachtoffer van, want ze gebruiken zijn bedrijf Boks hiervoor. Maar ook Linda en Luuk zijn slachtoffers.

    Tja, wat Saskia betreft, vreemdgaan (2x) praat ik zéér zeker niet goed.
    Ik denk dat Saskia zich het sloofje van de familie voelt. Ze maakt het iedereen naar zijn of haar zin, maar vergeet zichzelf.
    Julian en Saskia moeten praten, wat ze beiden met hun leven willen, want ze zijn beiden niet gelukkig in en mèt hun leven.

    Ja zeker het is een soap/fictie, maar vele verhaallijnen raken héél vaak de werkelijkheid