Nuran komt naar Meerdijk!

Binnenkort trouwen Sjoerd en Aysen met elkaar. Nuran Bayder, de zus van Aysen, zal voor deze dag naar Meerdijk overvliegen om aanwezig te zijn tijdens de bruiloft van tortelduifjes! Toprak Yalçiner, die van 2012 tot 2014 de rol van Nuran speelde, zal speciaal voor deze gelegenheid weer eventjes in de rol van Nuran Baydar kruipen. Toprak is zwanger en dat heeft logischerwijs ook gevolgen voor haar personage Nuran: ook zij is zwanger!

Het is nog niet bekend wanneer het huwelijk zal worden uitgezonden op RTL 4 en Videoland. Vermoedelijk zal dit rond de cliffhanger van het huidige seizoen zijn.

11 reacties
  1. ik vind het leuk TOMRAK YALCINER weet Terug is bij de GTST. want ik heb haar erg gemist en hoop dag ze Lang blijft bij GTST. Want het is een mooie vrouw,

  2. Jammer dat nuran aleen terug is voor de bruilof van shoerd en aysen zij moet een vaste rol weer krijgen ?

  3. Tourlijk blijft Toprak niet.. Toprak is zwanger en zal dan ook met verlof gaan.. beetje domme denkwijze.

    Wel tof dat ze Toprak terug hebben gevraagd om voor even weer in de huid van Nuran te kruipen.

  4. Hopelijk overleeft zij de cliffhanger en komt zij niet alleen terug om als slachtoffer te fungeren. Zie haar graag vaker terugkomen. Zeker met kind.

  5. Jaaa eindelijk! Ik vond het zó jammer dat Toprak de serie verliet, helaas is het maar van korte duur…

  6. Hopelijk niet weer een huwelijk in de Cliffhanger hoor, dit hebben we wel tig keer gezien.

    1. @Vlinder, een huwelijk in de cliffhanger vind ik nog niet zo’n probleem (alhoewel je wel een beetje gelijk hebt) maar ik meer “bang” dat er iets gebeuren gaat. Huwelijken en GTST gaat niet zo goed samen en al helemaal niet in een cliffhanger.

Reageren is niet mogelijk