Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Oeps! Bobby doodt per ongeluk zijn oom

  13

  Het ziet er niet best uit voor Bobby Zwanenberg. Zijn plan om met Lana te vluchten, kent namelijk een fatale afloop voor zijn oom Casper.

  Amir heeft Casper ingelicht over het vluchtplan van Bobby. Die is het daar uiteraard niet mee eens en brengt een bezoekje aan de caravan van zijn neef. Er ontstaat een worsteling tussen de twee, waarbij Casper met zijn achterhoofd een kastje raakt. Niet heel erg zou je denken, maar aan dit kastje hangt een haakje dat in zijn achterhoofd terecht komt. Auw! Casper is op slag dood. Dit weerhoudt Bobby er echter niet van om zijn vluchtplan met Lana te staken…

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

    • Moest denk ik zo zijn. Ik denk dat Bing en Sjors later weer samen komen, Bing zal het proberen met Nina maar kan haar niet meer vertrouwen en wordt weer verliefd op Sjors zij ook weer op Bing ik denk dat de schrijvers hier naartoe gaat.

  1. Lana is toch echt schurkenkleindochter van schurken Frits van Houten & Martine Hafkamp, dus hebben niks te klagen over haar.

  2. Toch van de wilde spinnen af dat de schrijvers – ondanks het vele geklaag- de aandacht op de pubers blijven vestigen. Weer een verhaallijn die om Bobby en Lana draait.

   Een ja Moud, ik ben zelf ook puber geweest, maar niet zo’n crimineeltje als Bobby en niet zo’n liegend en achterbaks schepsel als Lana. Of wil jij beweren dat wat Lana allemaal uitgehaald heeft standaard pubergedrag is?

   • Dus alles moet opeens realistisch zijn? Ik zit echt niet te wachten om naar saaie levens van standaard Nederlanders te kijken. GTST is fictief, niet waargebeurd.

    • Als het zo doorgaat heb je kans dat gtst stopt of verbannen wordt naar Videoland. De reden dat de kijkcijfers daalden lag juist aan de onrealistische verhaallijnen. Google er maar eens op. Overigens zit er een verschil tussen onrealistisch en fictie. Fictie en realisme gaan namelijk hand in hand. Je kan dus prima een spannende én realistische verhaallijn maken. Mensen willen zich weer in de soap herkennen. Lana helpt daar beslist niet aan mee. Als jij over the top spanning zoekt Dennis moet je naar een misdaadserie kijken.

    • Overigens gaf ik antwoord op Moud, zij roept altijd bij elk commentaar meteen dat Lana gewoon een opstandige puber is en dat de kijkers dat niet snappen, maar haar gedrag is echt verre van ‘opstandige puber’ hoor… Inbraak, bedrog, jatten, vrienden gebruiken, liegen, je ouders vierkant besodemieteren, ziekte faken, een overlijden faken… Niet gek dat kijkers geen greintje sympathie meer kunnen opbrengen voor haar. Daarbij is de actrice allesbehalve actrice, ze leest haar tekst op, zonder gevoel, zou ze wel met gevoel spelen, dan heb je kans dat mensen van haar karakter gaan houden.

     En ja, vroeger waren er ook pubers, maar kom op zeg, Georgina Verbaan, Angela Schijf, Aukje van Ginniken… die hadden veel meer chemie met hun co-acteurs en straalden op het scherm! Misschien werden zij beter gecoacht, misschien was er toen meer tijd om de scènes op te nemen. Of er waren betere schrijvers, met originelere verhaallijnen die echt bij de acteurs pasten. Ook was er goede balans tussen de jonge en oudere acteurs.

     Daarbij is het geen geheim dat er al eens gespeculeerd is van zenderverplaatsing. GTST zou naar RTL 5 of 8 verhuizen, omdat de avond van RTL 4 op de schop moest, uiteindelijk is dat toen niet doorgegaan. Ook heeft John de Mol een jaar of twee geleden wel eens geopperd dat GTST naar Videoland moest verkassen, ook niet doorgegaan. Dat is niet gebeurd, maar het is ook niet voor niets geopperd. Achter de schermen rommelt het al jaren bij GTST.

     En terwijl iedereen roept… minder pubers, minder pubers, blijven de schrijvers stug schrijven voor de pubers en zetten de makers als kers op de taart er nóg wat pubers bij. Logisch dat mensen vooruit gaan spoelen tijdens het kijken, logisch dat mensen steeds meer gaan klagen en logisch dat kijkers af gaan haken. Niet alleen hier… op FB en Instagram wordt ook steen en been geklaagd, over die pubers… dat zegt toch wel iets!

     Het wordt tijd dat de makers en schrijvers van GTST eens achter hun oren gaan krabben en eens rond gaan kijken op internet naar wat er allemaal gezegd wordt! Anders zie ik GTST inderdaad verkassen naar Videoland.

     Voor de mensen die roepen dat ik dan lekker niet moet kijken, dat bepaal ik lekker zelf, want de verhaallijn van Janine vind ik wel interessant!

     Blijft vet irritant dat de meeste aandacht tegenwoordig naar die liegende Lana gaat.

  3. Bobby is dus ook exit.
   Zodra Lana er achter komt dat zijn oom dood is zal ze terug willen maar tegen worden gehouden door Bobby. (Instastory?) Maar voor ze erachter komt zal er eerst wel een tijd over heen gaan..
   Lana komt mishandeld teug en is blij dat ze van Bobby af is..
   Dan is het verhaal klaar.. óf Lana blijkt ineens zwanger te zijn…