Onheilspellende avond voor Meerdijkers in seizoensafsluiter GTST

Cliffhanger 2017

De jaarlijks zomercliffhanger van GTST wordt volgens RTL een spannende avond in Meerdijk met, zo zal blijken, ingrijpende gevolgen.

Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten. Ondertussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven.

En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets wat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

Zomerapp

Ook na de laatste aflevering van dit seizoen kunnen fans blijven genieten van hun favoriete serie en acteurs. Na de cliffhanger start er een nieuwe, spannende zomergame in de GTST Meerdijk App die doorgaat waar de kijker die avond in het ongewisse is achtergelaten. Spelers kunnen wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers gedurende een periode van acht weken. Tevens maken spelers van de zomerapp kans op een grote primeur. Als zij het spel goed spelen, weten zij al een week voor de start van het nieuwe seizoen het antwoord op die ene vraag: hoe loopt de bewuste avond precies af?

© Foto: Martijn van Gelder

Total
0
Shares
15 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
Cliffhanger 2017

GTST cliffhanger 2017: Wie een kuil graaft voor een ander…

Volgend artikel

GTSTCourant Awards 2017: Voorronde 3 – DE UITSLAG

Heb je dit al gelezen?