Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  ONM-actrice Pamela Teves krijgt gastrol in GTST

  Pamela Teves maakt binnenkort haar opwachting in GTST. Dat laat de 72-jarige actrice desgevraagd weten aan Shownieuws.

  Teves speelde diverse rollen in meer dan twintig theaterproducties. Ze is onder andere bekend van haar vertolking van Fräulein Schneider in de musical Caberet. Op televisie verwierf Teves bekendheid door haar rol in de soap Onderweg Naar Morgen. De actrice gaf meer dan zestien jaar gestalte aan het personage Bettina Wertheimer.

  Teves is vanaf deze week in GTST te zien op Videoland.

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gaat helaas om een kleine gastrol. Pamela heeft gisteren aangekondigd dat ze gisteren haar laatste opnames heeft gehad.

   Wel erg jammer zij had de plek van Billy als een slechterik kunnen innemen.

   • Vind ik niet weer een oude sok niet leuk meer vroeger was het leuke spannende toen mocht alles moord vechten ontvoering Enz Enz geen kritiek dus nu wel omdat het namelijk door de nieuwe generatie komt die geven altijd kritiek en nog eens kritiek ik vind dat GTST moet stoppen het gaat niet goed met de Soap staat erg laag maar toch doorgaan.

  2. Is inderdaad erg leuk. Zag haar in ONM ook graag spelen.
   Ook is het leuk dat er weer een ouder iemand in GTST komt.

   Is overigens al bekend wat voor rol / personage zij gaat spelen?

  3. Heel leuk! Sterke actrice ook. Hopelijk mag ze voor langere duur blijven. Gtst is wel toe aan stevige acteurs die wat verhaallijn kunnen dragen

   • Vind je alweer een Oude Sok de lol is eraf Laura speelt nog tot dit seizoen dan gaat ze eruit het is tijd voor haar maar die rollen die nu komt ik hoop dat GTST ooit stop hoef niet meer.

    • En nu terug naar school en Nederlands leren schrijven Jolanda , afgesproken? .
     Enne verrassing…………………….. Laura blijft gewoon hoor.

     • Laura gaat eruit ze heb de pensioen berijkt net zo als Batho Braat moest er ook uit en trouwens Laura is niet meer als vroeger de rol is niet zo spannend meer maar ja je wordt oude.

      • Punten en Komma.s jij misschien jullie zijn van de andere generatie ik niet ik ben van de andere Generatie is niet belangrijk Punten En Komma.s.