Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ontvoering Rikki en Thijs: deel 3

  In deel 2 van ‘Ontvoering Rikki en Thijs’ was al te lezen dat Rikki en Thijs een enorm risico namen door een act op te voeren. Rikki faket een miskraam waardoor er een kans zou ontstaan dat zij en Thijs konden ontsnappen. Na deze mislukte act is de handlanger van Distelveld duidelijk: als ze nog één geintje uithalen, worden ze allebei neergeknald.

  Thijs wordt onder druk gezet: hij moet een verklaring ondertekenen waardoor Distelveld vrijkomt. Als hij dit niet doet, wordt Rikki neergeschoten. Thijs weigert echter te tekenen. Thijs is niet van plan om de schuld op zich te nemen en Rikki te sparen. Hij zegt niet te geven om Rikki en haar kind kind en geeft de opdrachtgevers van Distelveld goedkeuring om Rikki neer te schieten. Thijs merkt dat de handlanger van Distelveld hier niet intrapt en tekent uiteindelijk toch de verklaring. Thijs en Rikki raken in conflict. Het plan is mislukt waardoor ze nog steeds gevangen zitten.

  In de tussentijd maakt Sjors zich grote zorgen om Rikki. Rikki is niet thuisgeweest en ze is ook mobiel niet bereikbaar…