Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ook Robin Martens keert terug in GTST

  10

  Niet alleen Bas Muijs, maar ook Robin Martens keert tijdelijk terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Robin, die in de soapserie de rol van Rikki de Jong vertolkt, keert speciaal terug voor de bruiloft van Rik en Shanti.

  De actrice heeft zeven jaar lang in de soap gespeeld, totdat ze als Rikki eind 2017 met haar fictieve gezin verhuisde naar Rotterdam. In 2019 is ze even teruggekeerd in GTST, omdat Rikki’s oma was overleden.

  Eerder werd bekend dat Bas Muijs voor de vierde keer terugkeert. Naar eigen zeggen is zijn comeback slechts van korte duur en zal hij een paar weken te zien zijn in de soap.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nooit een hele boeiende rol gevonden. Rik en Rikki als vader/ dochter komt wat mij betreft ook niet geloofwaardig over. Rikki is maar iets jonger dan Shanti. Kan nauurlijk wel maar toch,

  2. Jaaaa dat Robin Martens eruit geschreven is, vind ik nog steeds de grootste fout van de schrijvers van het laatste decennium. Ik hoop op een langere terugkeer!

  3. Net de aflevering gezien waarin Rikki terugkomt. En ik kreeg zomaar het idee dat er iets aan de hand is tussen haar en Abel, of Robin Martens is totaal vergeten hoe ze moet acteren… maar telkens als Rik of Shanti begonnen over hoe gelukkig ze zijn, zag ik de emoties op het gezicht van Rikki zo veranderen van blij naar “pijnlijk” dat dit me meteen opviel en ik me afvraag of ze niet voor een langere tijd terugkomt, omdat er problemen zijn in haar relatie.

   Sowieso zijn ze goed bezig met het terughalen van oude spelers deze weken. Eerst Billy, toen Stefano en nu Rikki. Ook de verhaallijnen zijn leuk om te zien; herkenbaar en toch overdreven. Soms realistisch, soms juist totaal niet. Precies zoals een soap hoort te zijn. ✌