Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ook Rozenboom krijgt make-over

  10

  Bijna alle decors in GTST hebben dit seizoen een make-over gekregen. De restyling van de sets maakt immers deel uit van het grote herstelplan van de soap. Ook hotel De Rozenboom moet eraan geloven.

  De laatste grote metamorfose dateert alweer uit 2013 toen Lorena Gonzalez het hotel in handen kreeg.

  Het vernieuwde hotel is vanaf 6 mei in de soap te zien.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Leuke verandering! Enige wat ik persoonlijk wel jammer vind, is het gebrek qua “aanleiding” in de vorm van een verhaallijn, waar ze normaal wel meekomen, voordat ze een set aanpassen (enkel meubels aanpassen, zoals bij Anton/Linda niet, natuurlijk) … Maar bijvoorbeeld wel eerst bij het nieuwe huis van Ludo/Janine, bij Het Paleis toen het voor de 1ste keer erin kwam, bij Box na de brand etc… Maar nu is een hotel ineens helemaal anders, van de een op andere dag zonder “aanleiding” alsof het normaal is, haha.

   Persoonlijk zou ik liever hebben gehad dat het (ondanks dat het nu niet kan ivm corona) oude hotel een rol speelde bij de cliffhanger, waardoor het deels gesloopt werd of door iemand werd overgenomen voor verbouwing… En dan deze nieuwe set na de zomer introduceren…

   • Inderdaad! Ik dacht echt huh? Wat is dat voor truttig restaurant?! T is inderdaad gewoon de oude rozeboom van de 2000s, maar dan een beetje gerestyled. Niet echt een update. Helemaal niet omdat het zonder aanlijding was.

  2. GTST-detective op

   Het lijkt weer op de Rozenboom van vroeger. Persoonlijk vind ik het zonde. Ik vond de Rozenboom wel goed zoals die was. Het paste veel meer bij deze tijd. En ik mis nog steeds Laura bij de Rozenboom.

  3. Flapperdeflap op

   Ik vind de stijl van de nieuwe Rozenboom helemaal leuk! Zoveel meet cachet nu. En daarbij geeft het GTST weer de ouderwetse uitstraling van vroeger. Ze zijn echt top bezig bij GTST. Ik begin het meer en meer jammer te vinden dat GTST en vervroegde zomerstop krijgt. Ik kijk weer met plezier.

  4. Leuk dat alles geüpdate wordt, maar het moet ook wel passend blijven bij de huishoudens /personages.

   Bijv. Het goed gestylde huis van de dokter met zijn moderne vrouw was echt wel prima hoe t was.

   En ter appartementen boven box moet vooral mega modern blijven. Dat past bij Nina.

  5. Viel mij ook al op dat de Rozenboom nu een beetje de uitstraling heeft als die van vroeger. Ik persoonlijk vind het jammer. De vorige was toch net wat strakker en moderner. Maar goed. 🙂 mooi gedaan!

  6. Mooi om te zien dat de decors die eerst allemaal op elkaar leken weer wat onderscheidender worden. Rozenboom lijkt terug te gaan naar de chique Rozenboom van vroeger.

   Ben benieuwd wat er verder nog staat te gebeuren. Ik verwacht dat het Paleis ook een make-over krijgt (als dit uberhaupt terugkeert). Ik vind Boks en het appartement daarboven nog een beetje uit de toon vallen kwa decor, ziet er minder authentiek uit dan de nieuwe decors, welke ik allemaal onderscheidend vind en het ‘oude’ GTST vind uitstralen!

  7. Lijkt wel erg veel op hoe de Rozenboom vroeger was (vrij suf)? Ik vond het eigenlijk wel goed zoals het nu was.