Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Op wie schiet Ludo?

  20

  Er breken spannende tijden aan in Meerdijk! Ludo Sanders is zijn veilinghuis kwijt aan Billy en Richard, maar de zakenman laat het hier niet zomaar bij zitten.

  Sinds Ludo terug is in Meerdijk, lijkt het erop dat zijn levenslust is verdwenen. Maar in februari maakt de zakenman een keiharde comeback, nu hij erachter is gekomen dat Billy en Richard zijn veilinghuis in handen hebben.

  Een comeback met een fatale afloop voor Richard? In de promo van februari vraagt Richard aan Ludo hoe het is ‘om de dood in de ogen te kijken’. “Nou die vraag kun je nu zelf beantwoorden. Het enige verschil tussen jou en mij is, ik heb het overleefd”, reageert Sanders. Vervolgens is te zien dat Ludo de trekker van een pistool overhaalt… Op wie (of wat) schiet hij?

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja dat ‘scherpe mesje’ was de vervalsing en het verklikken van Richard bij Alfaat.

   Afgelopen zomer wist Caroline waarschijnlijk nog niet wat Janine op dit moment zou gaan meemaken.

   • Van mij mag Janine wel wat venijniger uit de hoek komen om Ludo te beschermen nu. In de trant van “als je aan Ludo komt, kom je aan mij.”
    Janine is journalist. Er moet toch iets te vinden zijn waardoor Billy het onderspit gaat delven?

  2. Misschien zit er geen kogel in en schiet Ludo alleen maar op Richard om hem bang te maken. En waar blijft Janine met haar ‘scherpe mesje’ waarover Caroline sprak in het interview afgelopen zomer? Ik hoop dat Janine degene is die mag afrekenen met Billy.

   • Ik hoop ook dat Janine afrekent met Billy en Richard. Maar ben bang dat dat ‘scherpe mesje’ ging over het vervalsen van het schilderij en Richard verklikken bij die Alfaat…

   • @Suus, ja ik vraag mij idd. ook af waar dat mesje blijft haha
    Had Caroline gezegd en reken er wel op dat dat ook (nog) staat te gebeuren…

  3. Ludo heeft Huib van Groeningen ook bedreigd met neerknallen , , Huib graafde z’n graf in het bos uiteindelijk vluchtte Huib weg. Ludo liet m gaan en toen Huib buiten schietbereik was schoot Ludo in de lucht. Dit is dus de 4e keer. Maxime in jeugd , Huib , Maxime in moderne tijd en nu deze komende scene.

  4. Oké ik denk at Ludo schiet op iemand van zijn verleden. Maar dat niks een hallucinatie, maar dan blijkt hij dus Lucas hebben neergeschoten. Dit is mijn theorie, misschien zorgt dit wel voor de exit van Ferry.

   • Nee want Ferry heeft bij jinek gezegt dat hij op een vreedzame manier meerdijk heeft verlaten en dat de mogelijkheid er is dat hij terug zou kunnen keren.

    • Ferry verlaat GTST in de eerste of begin tweede week van maart.

     Überhaupt waarom zou Ludo op/of Lucas (neer)schieten?? Heeft Ludo toch geen reden voor.

     Ik heb een angstig vermoeden dat Richard voor hem staat. Neemt Ludo echt het risico om in de gevangenis terecht te komen? Misschien schiet hij alleen om Richard bang te maken, zonder hem te raken.

  5. Volgens mij denkt Ludo terug aan het moment dat hij Maxime neerschiet. Kan me niet voorstellen dat hij iemand neerknalt en het risico loopt om in de cel te belanden