Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  ‘Opnames volgende maand hervat’

  8

  De opnames van GTST worden mogelijk in juni weer hervat. Dat bevestigt een woordvoerster van producent EndemolShine dinsdag aan BuzzE.

  Of de cast volgende maand inderdaad alweer bij elkaar komt, is nog afwachten. “Dat is wel waar we naartoe werken”, aldus de zegsvrouw. Dat is echter afhankelijk van onder meer het creëren van een nieuwe werkomgeving, protocollen en het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de medewerkers.

  Kijkers hoeven in ieder geval niet te verwachten dat de bewoners van Meerdijk ook te maken krijgen met de coronacrisis. Naast dat de RTL 4-soap al erg ver van tevoren wordt geschreven, moeten kijkers ook kunnen ontsnappen. “Er is al zoveel coronanieuws op televisie, ze moeten ook een ontspannen momentje hebben.”

  De opnames van GTST liggen sinds half maart stil. Toen werd ook het aantal afleveringen per week teruggeschroefd van vijf naar vier zodat de soap langer op tv te zien zou zijn. De laatste aflevering is op 28 mei te zien. De soap moet in augustus weer terugkeren.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben ervan overtuigd dat het productieteam incl. de cast dit gaat lukken.

   Toevallig las ik dat ze in Duitsland en in België ook weer zijn begonnen met het opnemen van hun soaps.
   Het is natuurlijk lastig met 1,5 meter afstand te behouden, zeker met en in bepaalde situaties, maar ik denk toch dat dit kan lukken.

  2. Christien roelof op

   Wat fijn als de opnames weerleggingen. Ik ben fan van het eerste uur dus ik kan het niet missen