Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Opnames 8 juni hervat

  12

  Fans van GTST kunnen weer opgelucht ademhalen. De opnames van de soap worden 8 juni hervat. Wel in een vorm die volledig coronaproof is.

  “De testdagen zijn goed verlopen. Iedereen is er klaar voor en we hebben er allemaal heel veel zin in”, schrijft de soap.

  Ferry Doedens is er maandag in ieder geval nog niet bij. De acteur werd woensdag door de producent voor minimaal twee weken op non-actief gezet omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen en opgestelde protocollen had gehouden. Doedens had namelijk naar eigen zeggen ’al acht weken lang met iedereen geknuffeld’.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vond het een minder sterke aflevering. Wie gaat er nu weg uit een openbare ruimte als je het idee hebt dat je achtervolgt wordt? Dan zoek je toch hulp van de politie of van een barman ofzo

  2. Marina lobelle op

   Ik ben benieuwd of Amely nog leeft. Valentijn werd gedrogeerd en hij werd wakker in een lege auto. Het lijkt erop dat hij de ongeluk heeft veroorzaakt maar dat is het werk van Richard van Nooten. Hij heeft het helemaal gehad met familie Sanders.

  3. Slechte cliffhanger van ooit, zo slecht gespeeld en de kinderen worden opnieuw erin gezet, zet die Vincent visser eruit!!

  4. Wat nou als Inge voor korte periode terug komt als Sjors om Bing voor zich te winnen en dat hij uiteindelijk mee gaat met Sjors en verder gaat met zijn grote liefde Sjors naar het buitenland. Kan Nina verder gaan met Mike.

  5. Oke.. dus het vervolg vd cliff is al uitgelekt….

   Het eindigd met Amelie die levenloos in de bosjes ligt, en valentijn achter het stuur…

   Maar Bo gaat een intervieuw geven hoe ze gaan werken in het nieuwe seizoen…

   • Idd, @Rtd, dat viel mij ook al op.
    Want als ik het goed begrijp, heeft Bo na de aflevering van de 28ste geen opnames meer!! ?
    Of toch……!!