Overleeft Bing het ongeluk op de kermis?

GTSTCourant - Bing Mauricius

Dinsdag 20 oktober is het zover: dan vraagt Rik zijn grote liefde Shanti ten huwelijk. Oorspronkelijk was deze aflevering bedoeld als zomercliffhanger van seizoen 30, maar is door de opnamestop in maart nu pas te zien.

Rik heeft de plaatselijke kermis afgehuurd om Shanti te verrassen met een huwelijksaanzoek. Met medewerking van Daan, Nina en Bing voert hij een Grease-act op en vraagt kort daarna zijn vriendin ten huwelijk. Shanti zegt ja!

Ondertussen lopen de spanningen tussen Nina, Bing en Daan steeds hoger op. Nina en Bing willen elkaar terug, maar Daan weet dit nog niet. Ook is hij nog niet op de hoogte dat Nina zwanger is van zijn kind.

Geïnspireerd door zijn broer Rik, gaat ook Daan op een knie en vraagt Nina ten huwelijk. Zij zit hier helemaal niet op te wachten en vertelt Daan dat ze zwanger is en het opnieuw wil proberen met Bing. Dat had La Sanders beter niet kunnen doen, want daarna gaat het gruwelijk mis… Daan duwt Nina per ongeluk over een balustrade waardoor ze op de grond valt. Precies op de plek waar op dat moment een kermisattractie op volle toeren draait…

Bing ziet het gebeuren en probeert zijn grote liefde – die bewusteloos op de grond ligt – te redden. Als hij erin slaagt Nina weg van het ronddraaiende gevaarte te trekken, wordt Bing keihard geraakt door de kermisattractie.

Hoe loopt dit af? Komt Bing ongeschonden uit dit kermisdrama? En weet Nina’s kindje het ongeval te overleven?

Total
0
Shares
28 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?