Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Overleeft Ilyas de zomercliff?

  Dit artikel bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST (donderdag 8 juli).

  In de laatste aflevering van het seizoen loopt behoorlijk uit de hand in de Meerdijkse buurtsuper. Marwan heeft zijn kortstondige relatie met Nanda verbroken en geeft toe dat hij nooit verliefd op haar is geweest. “Je hebt me gewoon gebruikt. Hier ga je spijt van krijgen!”, roept ze. En inderdaad, spijt krijgt hij zeker…

  Ze instrueert een van haar vrienden om Marwan neer te steken. Alleen is het niet Marwan, maar zijn broer Ilyas die wordt neergestoken! Zwaar gehavend ligt hij op de grond…

  Overleeft Ilyas de zomercliffhanger?

  Ook tussen Billy, Richard en Ludo lopen de gemoederen in de cliffhanger hoog op. Voordat Billy het vliegtuig pakt naar Costa Rica, levert ze zowel Ludo als Richard een naaistreek. “Ze heeft je genaaid. En jou niet alleen”, zegt Ludo tegen Richard. Wat heeft Billy geflikt en waarom? Dat zie je in de zomercliffhanger van GTST. Nu te zien op Videoland.

  Waarom vlucht Billy naar Costa Rica?

  47 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zag deze week bij Everon op Insta dat hij alweer aan het werk is. Betekent dat dan toch dat Bing eerder terug komt om Jojo te steunen met de dood van Ilyas?

  2. Hamza Othman als Ilyas zag ik hier in Alkmaar nog lopen leuke ern vriendelijke gozer is hij, hij moest lachen dat ik zo zei van heej dat is ilyas van GTST hahahaha

   • yep, zeggen ze toch. Ik vind dat eigenlijk jammer want wat heeft een soap te maken met de moordaanslag op een journalist.
    Maar dat is mijn persoonlijke mening , eigenlijk als ze het niet hadden gezegd dan had niemand het geweten .

  3. Leon wou wraak nemen op Ludo omdat hij hem ontslagen heeft. Hij wou Richard ervoor gebruiken om hem terug te pakken. Maar wat hun niet wist is dat Billy hun ging schaduwen.

  4. Na de zomer zijn we 4mnd verder.
   Dan kijken we hoe het dan gaat.
   Nina en Bing weer terug. Ilias die uit coma komt. Boks en de super die verbouwd zijn. Laura die samenwoont. Demi en Tom die samen een huisje zoeken.
   Ludo die een manier gevonden heeft met Richard te werken.

   • 🤣🤣🤣4 mnd ???? Zo lang niet hoor.. nieuwe aflevering begind weer 20 augustus op tv,, videoland 1 week eerder

     • Maar niet na een cliffhanger. Ze zullen toch op een of andere manier, verder moeten gaan waar het is opgehouden.

      Kijk maar eens naar de betekenis van het woord cliffhanger.

      • Is al wel paar x gebeurt oa na t huwelijk van Sjoerd en aysen begon t met de tekst in beeld…1 maand later. Heb de cliffhanger nog niet gezien

  5. Meerdijkfan op

   Hele mooie clifhanger!! Mooie plot twist met het veilinghuis, ben benieuwd hoe het afloopt! Ook leuk dat Illas onverwachts werd neer gestoken, de vraag is leeft hij nog? Ik denk van niet. Dan krijgen Marwan en Jojo er een verhaallijn over. Marwan die zich schuldig voelt en Jojo die zijn grote liefde moet missen. De vader van Illas en Marwan komt dan ook weer tijdelijk terug voor de begrafenis. Marwan durft Dan niks te zeggen tegen zijn vader. Er mag ook wel weer een keer iemand dood gaan, vind het niks aan dat personages naar het buitenland vertrekken, al vind ik het vertrek van Billy fantastisch omdat ze zo veel vragen achter laat! al met al ik vond het fantastisch!!

  6. Ik denk dat Ilyaa dood gaat. Voegt niet veel toe en levert weer genoeg mooie verhalen op. Kan Bing ook terugkomen voor Jojo, die acteur hoefde er helemaal niet uit. Echt een meesterzet dat Richard en Ludo aankomend seizoen samen het veilinghuis moeten runnen.

   • Zou een mooie verhaallijn zijn. Maar wel opmerkelijk dat het contract tussen Billy en Richard getekend is -nadat- het Veilinghuis op Ludo’s naam komt te staan. Billy heeft er dus niks meer over te zeggen. Contract is dus waardeloos.

    Of zie ik iets simpels over het hoofd?

    • Je hebt gelijk. Echter kan het zo zijn dat er een datum eerder op staat. Om praktische zaken kan dat handig zijn. Loon e.d. maar ze zijn nu samen verantwoordelijk voor het geheel

  7. Ik denk eerlijk gezegd dat Leon nog leeft.. ik weet zeker dat hij straks ergens opduikt net zoals Ludo. Billy denkt dat hij is overleden..

  8. the new badguy op

   Heb de acteur die Ilyas speelt altijd een matige acteur gevonden, hij speelt de rol niet erg goed. Marwan wordt stukken beter gespeeld vind ik! Dus ik zou het snappen als GTST zijn rol er uit schrijft. Wel interessant dat er weer eens slachtoffers vallen, in plaats van dat uitgeschreven acteurs vertrekken naar het buitenland ofzoiets, haha. Al weten we uiteraard nog niet zeker wat het lot van Ilyas is…

    • Ik vind ook Ilyas een leuke gozer, stuk volwassener & serieuzer als Marwan.
     2 totaal verschillende karakters en dus ook niet vergelijkbaar.
     Ik hoop dat Ilyas het overleefd, anders krijg Marwan het zwaar te verduren, als uitkomt, dat eigenlijk hij het doelwit was. Met dergelijk schuldgevoel lijkt mij lastig mee om te gaan.

  9. Wim Hogenkamp op

   Ik denk dat Leon dood is. En Ilyas ook. Ik hoop dat Billy nog uit het vliegtuig stapt en Richard doodschiet. Want hij heeft de raaf vermoord, de schavuit!

  10. markpostma op

   kun ej ook weer een spel spelen wat je een paar jaar terug kon doen zou dat wel weer leuk vinden gr markpostma

  11. Ik denk niet dat Ylias het gaat overleven, zijn rol voegt maar weinig toe en is saai tot op het bot. Ik hoop trouwens wel dat Billy terugkomt, vind Lone zo’n fijne actrice om naar te kijken.

  12. Billy heeft het boekje en vlucht. Maar ik denk ook dat de lijk van Leon ergens in het veilinghuis verborgen ligt. En de daders van de buurtsuper wilde denk ik Marouane hebben ipv Illias. Vind het wel een mooie cliff. Alleen jammer dat ze niet hebben laten zien wat Billy met Leon heeft gedaan.

   • Meerdijkertje op

    Daarom is het een cliffhanger, zodat we ons als kijker afvragen wat er gebeurd is en gaat gebeuren. Ik denk dat Ilyas het wel overleeft. Of het lijk wordt gevonden in het veilinghuis, zodat iedereen verdacht is, Ludo omdat hij hem ontslagen heeft en Richard omdat hij vaak contact met hem gehad heeft en op zijn voicemail staat. Als ze daar geen lijn in zien, dan blijft het een mysterie evenals het boekje. Het kan altijd weer opduiken en is een mogelijkheid om Billy terug te laten komen.

  13. Vage cliffhanger. Veel dingen snap ik ook niet. Waarom heeft Billy Richard benoemd tot directeur van Palmnoot, terwijl het veilinghuis nu weer van Ludo is? En nu heeft zij het boekje van Leon, waarom wilde ze überhaupt eerder met Leon afspreken dan Richard?

   Ludo zegt dat Billy hem en Richard heeft genaaid. in welk opzicht dan? Kan iemand dat uitleggen.

   Dat met Ilyas kwam wel heel erg uit de lucht vallen. Zwak einde. Jammer!

    • Dat Richard mede-eigenaar van het veilinghuis is lijkt mij niet logisch. Het contract voor de overdracht van het veilinghuis is al eerder getekend dan dat Richard zijn krabbeltje zet. Richards contract is dus waardeloos.

     Als dit toch de verhaallijn wordt, dan zijn er twee scenes met elkaar verwisseld.

   • Omdat ze erop bleef hameren al haar personeel voor een jaar aan te houden, zijn Richard en Ludo tot elkaar veroordeeld.
    Het feit dat er zaken onverwacht waren, maar juist dat het een goede cliff is. Want vaak gebeuren de zaken in het leven ineens, zonder dat je erop voorbereid bent.

    • Waarom wilde ze in eerste instantie dan eerder met Leon afspreken voordat Richard dat kon doen? Ze ging er toch min of meer mee akkoord dat Richard dat boekje zou kopen? Wilde ze juist op deze manier voorkomen dat richard dat boekje zou krijgen zodat er weer een nieuwe strijd zou ontstaan tussen richard en Ludo?

     • Meerdijkertje op

      Ik denk dat ze inderdaad geen strijd meer wil en dat ze ze wil ‘verbroederen’ of iets door ze te laten samenwerken.

    • Opvallend en bijzonder, want Richard’s contract is ondertekend nadat Ludo het veilinghuis overnam. Dus Billy heeft vanaf dat moment niks meer te zeggen over personeel of over Palmnoot.

   • Je kon duidelijk zien hoeveel ze van hem houd. Daarom wilde ze Richard denk ik toch niet alles afpakken en hoopt ze misschien wel op een verbroedering.