Pamela Teves speelt grote rol in aanzet cliffweek

Pamela Teves, de voormalig Onderweg Naar Morgen-actrice die sinds kort de rol van huisjesmelker Agaath van Dijnselburg vertolkt, zal een grote rol spelen in de aanzet naar de cliffhanger-week van het 32e seizoen van GTST. Dat meldt RTL donderdag.

Traditiegetrouw eindigt het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden met een spectaculaire zomercliff. Dit jaar is de slotaflevering op 7 juli te zien bij RTL 4. Een week eerder is de episode vooruit te kijken op Videoland.

Meer details over de cliffhanger worden in een later stadium bekendgemaakt.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
 1. Bah dat stekelkapsel zonde als ze het iets langer had gehad en dan in een knoetje oid dan is het een nettere dame dan nu…zonde.

 2. En Agaath duikt in t verleden van Ludo , Leon , Richard en Billy. Daarmee zal ze Janine en Ludo mee chanteren denk ik of hen erbij lappen.

 3. Huwelijk van Bing en Nina staat ook voor de deur.Wedden dat dat ook in de cliff gestopt word en Nina nee zegt bij het altaar.Echt voorspelbaar. En laat die 2 uit elkaar gaan man, die hebben niks bij elkaar te zoeken buiten hun kinderen om. Kansloos!!

 4. Waarschijnlijk gaat er inderdaad iets met het gebouw gebeuren. Op dat moment zal waarschijnlijk bijna iedereen in het gebouw zijn..

  De Verduyns, Laura, Henk, Marwan
  Rik, Shanti, de baby, Louise, Daan
  Janine, Lynn

 5. Misschien dat ze het flatgebouw op laat blazen of in brand laat steken. Dan kunnen we ons afvragen wie dit allemaal overleefd na de zomer.

 6. Ontploffing in de flat door een gaslek, ontstaan door nalatigheid van Agaath? Zoiets zou wel een mooie cliff zijn, aangezien er meerdere mensen in het gebouw wonen en dus veel mensen bij de cliff betrokken raken. Pas na de zomer krijgen we dan te zien wie er in de flat aanwezig waren en wie het misschien niet heeft overleefd. Gevolg zou dan zijn dat de familie Verduyn met hun grote belastingschuld opeens geen woning meer hebben, wat weer een langere verhaallijn volgend seizoen zou opleveren.

    1. Klopt.
     Maar of die “klusjes” uiteindelijk goed gaan aflopen is nog maar de vraag.
     Daarom denk ik toch: nog meer drama voor de Verduyntjes, helaas!

Vorig artikel

Cas Jansen bijna hersteld van zwaar fietsongeluk

Volgend artikel

Spoilers 23 t/m 26 mei

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!