Pieter gaat dood

Het zijn spannende en emotionele tijden voor Shanti Vening in Meerdijk. Overleeft haar vader Pieter de riskante operatie?

Pieter heeft besloten om eindelijk iets te laten doen aan het aneurysma bij zijn aorta. Maar de kans op complicaties tijdens de operatie is groot. Zo is de duur van de behandeling, zo’n 9 uur, al een enorm risico.

Op het eerste gezicht lijkt de operatie geslaagd, maar eenmaal bij kennis slaat het noodlot alsnog keihard toe… Pieter krijgt een hartstilstand.

Reanimatie mag helaas niet baten. Shanti’s vader is overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 reacties
 1. Ahhh jammer,ik weet dat het een gastrol was,maar hij paste zo leuk in gtst, en zo kon je ook de zachte kant van Billy
  leren kennen.
  Echt jammer dit.

 2. Ach wat sneu voor Shanti en haar vader.!!
  Ze waren net zo gelukkig dat ze elkaar weer gevonden hadden naar zoveel jaar..!!

   1. Ja, blijkbaar gaat deze site er ook vanuit dat iedereen (videoland) vooruit kijkt.

    Buiten het feit dat we het wel verwachten konden / voorspelbaar was, Pieter was een tijdelijk personage, maar toch jammer. 🤧😤

    1. Met het plaatsen van dit artikel hadden ze best kunnen wachten.

     En hoe zou mij dit artikel ontgaan zijn? Als je de site opent staat het prominent in beeld. Met vette letters “Pieter gaat dood”.
     Je hoeft de inhoud dan al helemaal niet meer te lezen.

 3. Blijft toch jammer.Was enige positieve verhaallijn in gtst.Een vrouw die haar vader leert kennen op latere leeftijd.Ze hadden hier toch nog wat moois van kunnen maken met wat creativiteit.Ben inderdaad bang dat we nu een verhaallijn tegemoet gaan zien van een schuldig voelende shanti en een verwijtende zus.Bedankt martijn voor je geweldige acteer prestaties!!

   1. Nelly, klopt helemaal.

    Deze opnames van GTST zijn natuurlijk al een tijdje geleden opgenomen, want het jammere is dat momenteel musical stil ligt. Martijn (Pieter) is positief getest op corona en nog 2 hoofdrolspelers.

 4. Was te verwachten , eigenlijk niet zo een positieve verhaallijn voor mensen die een aneurysma hebben (mijn partner dus) want een kleine scheur is gewoon te opereren en het wordt alleen moeilijk als de scheur heel groot is en ze hebben het bij Pieter over een gewone aneurysma en die is meestal maar 20cm.
  Maar ja het is een soap en we gaan nu vrees ik maanden kijken naar zich schuldig voelende Shanti en boze stiefzuster .

  1. Klopt helemaal
   Mijn opa heeft ook een aneurysma gehad en dat is allemaal goed gegaan
   Het is inderdaad anders als het een groot aneurysma is maar dat was bij Pieter niet het geval

   1. Mijn partner heeft een scheur in de aorta van bijna een meter dus niet operabel en leeft er nu (afkloppen) al 11 jaar mee dus het is ofwel een zwakke plek (zoals een bobbel in een fietsband zeg maar) af een scheur die met een stent te verhelpen is.
    Maar ja voegt verder niets toe alleen maar dat het ofwel een scheur ofwel een zwakke plek is.

error: Kopiëren is niet toegestaan!