Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Pieter gaat dood

  31

  Het zijn spannende en emotionele tijden voor Shanti Vening in Meerdijk. Overleeft haar vader Pieter de riskante operatie?

  Pieter heeft besloten om eindelijk iets te laten doen aan het aneurysma bij zijn aorta. Maar de kans op complicaties tijdens de operatie is groot. Zo is de duur van de behandeling, zo’n 9 uur, al een enorm risico.

  Op het eerste gezicht lijkt de operatie geslaagd, maar eenmaal bij kennis slaat het noodlot alsnog keihard toe… Pieter krijgt een hartstilstand.

  Reanimatie mag helaas niet baten. Shanti’s vader is overleden.

  Delen

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ahhh jammer,ik weet dat het een gastrol was,maar hij paste zo leuk in gtst, en zo kon je ook de zachte kant van Billy
   leren kennen.
   Echt jammer dit.

  2. Natascha van Geest op

   Ach wat sneu voor Shanti en haar vader.!!
   Ze waren net zo gelukkig dat ze elkaar weer gevonden hadden naar zoveel jaar..!!

  3. Logisch dat hij het niet overleefd heeft met een volledig onjuist uitgevoerde ‘reanimatie’ …. Erg onrealistisch gtst!

  4. Blijft toch jammer.Was enige positieve verhaallijn in gtst.Een vrouw die haar vader leert kennen op latere leeftijd.Ze hadden hier toch nog wat moois van kunnen maken met wat creativiteit.Ben inderdaad bang dat we nu een verhaallijn tegemoet gaan zien van een schuldig voelende shanti en een verwijtende zus.Bedankt martijn voor je geweldige acteer prestaties!!

    • Nelly, klopt helemaal.

     Deze opnames van GTST zijn natuurlijk al een tijdje geleden opgenomen, want het jammere is dat momenteel musical stil ligt. Martijn (Pieter) is positief getest op corona en nog 2 hoofdrolspelers.

  5. Was te verwachten , eigenlijk niet zo een positieve verhaallijn voor mensen die een aneurysma hebben (mijn partner dus) want een kleine scheur is gewoon te opereren en het wordt alleen moeilijk als de scheur heel groot is en ze hebben het bij Pieter over een gewone aneurysma en die is meestal maar 20cm.
   Maar ja het is een soap en we gaan nu vrees ik maanden kijken naar zich schuldig voelende Shanti en boze stiefzuster .