Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Pip Pellens definitief uit GTST

  Pip Pellens stopt definitief met Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze wil andere dingen gaan doen en er is in haar drukke schema geen plek meer voor GTST, zo vertelde ze vandaag in RTL Boulevard. Het leek er eerst op dat Wiet een zes maanden durende stage zou gaan volgen in Duitsland, vanwege de flexwet waar Pip mee te maken had. Nu is het afscheid dus definitief.

  “Het is het einde van een tijdperk, ik vind het leuk om andere dingen te gaan doen”, zegt Pip in RTL Boulevard over haar besluit de serie te verlaten. “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, maar ik wil gewoon andere dingen. Ik vind heel veel leuk, alleen je zit vast aan een bepaald schema en soms moet je daar gewoon uitstappen.”

  Pellens was vanaf 12 april 2010 te zien als Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie. Ze heeft veel meegemaakt, zo schoot ze op de bruiloft van Noud en Nina omdat ze jaloers was, bleek dat ze biseksueel is en kreeg ze een relatie met psychopaat Zeger.

  Hoe Wiet van Houten GTST gaat verlaten is nog niet bekend. Vanaf nu kunnen alle GTST Meerdijk app-spelers stemmen over de afloop van het verhaal. Ze gaat in een limousine mee, maar met wie? Er zijn drie mogelijkheden: Jack, Pim of Zeger. Welke keuze het wordt, is in maart te zien.

  3 reacties

  Schrijf een reactie!