donker

Reminder: GTST Meerdijk App en GTST Magazine

Vrijdag 7 juli wordt het nieuwe spel in de GTST Meerdijk App gelanceerd. Tevens ligt op deze dag de eerste editie van eerste GTST Magazine in de winkels of op jouw deurmat.

Heb jij je nog niet geabonneerd op het magazine? Met een abonnement ben je altijd voordelig uit. Zo mis je geen enkele uitgave en ontvang je de nieuwste editie van GTST Magazine automatisch op je deurmat. Je profiteert van korting ten opzichte van de losse edities én maakt daarnaast kans op 2 kaarten voor de exclusieve launchparty. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2017. Een abonnement afsluiten kan hier.

Zorg er ook voor dat vrijdag 7 juli de GTST Meerdijk App weer is geïnstalleerd op je telefoon. Downloaden voor iOS kan hier en Android hier. Spelers kunnen wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers gedurende een periode van acht weken.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer