Richard gaat vreemd

Dit artikel bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST (26 mei).

Dat oude liefde niet roest, bewijzen exen Richard van Nooten en Indra Kalkhoven. Maar toch zit er klein addertje onder het gras… Dat de twee binnenkort met elkaar in bed belanden, is het werk van Janine Elschot.

Zij wil namelijk maar wat graag op beeld hebben dat Richard en Indra nader tot elkaar komen. Janine stuurt Indra op pad met een camera en eist dat ze haar stinkende best doet om Richard te verleiden. Hoewel Indra daar helemaal geen zin in heeft, gaat ze toch akkoord met het voorstel.

Billy is in Londen dus Indra heeft alle tijd om haar slag te slaan. Ze gaat bij Richard langs, haalt oude herinneringen met hem op en belandt vervolgens met haar ex in bed. Alles wordt vastgelegd op camera.

Hier is Billy de Palma vast niet zo blij mee…

Dat belooft weinig goeds voor het prille huwelijksgeluk van Billy en Richard. Afgaande op de nieuwste spoilers, krijgt Billy de schokkende beelden binnenkort te zien: ‘Billy is in shock wanneer ze videobeelden te zien krijgt die ze liever niet wil zien, met verstrekkende gevolgen voor haar huwelijk’.

Total
0
Shares
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 31 mei t/m 3 juni

Volgend artikel

Louise wordt toegewezen aan…

Heb je dit al gelezen?