Richard ontsnapt uit de gevangenis en verlaat Meerdijk

Het is al lange tijd onstuimig rond Richard van Nooten. Hij zit, door een slinks plannetje van Ludo Sanders, onterecht vast in de gevangenis. Verrassend genoeg is het Ludo die Richard uit de cel weet te krijgen…

Sanders smeedt een plan met Daan om Richard te laten ontsnappen uit de gevangenis. Onder één voorwaarde krijgt Van Nooten zijn vrijheid terug: hij moet vertrekken naar een verre bestemming. Richard stemt in met het voorstel en vraagt Billy, zijn grote liefde, of ze met hem mee wil gaan.

Bij Billy zijn er echter grote twijfels. Zij kan het niet over haar hart verkrijgen om Shanti, die onlangs haar vader heeft verloren, achter te laten in Meerdijk. Maar het is juist Shanti die geen bezwaar heeft!

Met de goedkeuring van haar dochter pakt Billy haar koffers. “Ik ga met je mee, ik wil bij jou zijn”, zegt ze, eenmaal aangekomen op bestemming, tegen Richard. Maar hij wil juist dat Billy voorlopig nog even in Meerdijk blijft: “De hele politiemacht zit achter me aan. Als ze me pakken, ben jij medeplichtig. Dat wil ik niet. In mijn eentje val ik minder op en ben ik sneller op een veilige plek. Ik laat je weten waar ik ben.”

En zo vertrekt Richard, zonder Billy, definitief uit Meerdijk. Of Billy op een later moment alsnog vertrekt, is niet bekend.

Total
20
Shares
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 28 februari t/m 3 maart

Volgend artikel
GTSTCourant - Janine Elschot

Spoilers 7 t/m 10 maart

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Shanti Vening

Spoilers 9 t/m 12 mei

Maandag 9 mei Het lukt Janine niet om contact te krijgen met Agaath. Nina’s ergernis groeit. Terwijl Julian…
Lees meer