Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Richard ontsnapt uit de gevangenis en verlaat Meerdijk

  19

  Het is al lange tijd onstuimig rond Richard van Nooten. Hij zit, door een slinks plannetje van Ludo Sanders, onterecht vast in de gevangenis. Verrassend genoeg is het Ludo die Richard uit de cel weet te krijgen…

  Sanders smeedt een plan met Daan om Richard te laten ontsnappen uit de gevangenis. Onder één voorwaarde krijgt Van Nooten zijn vrijheid terug: hij moet vertrekken naar een verre bestemming. Richard stemt in met het voorstel en vraagt Billy, zijn grote liefde, of ze met hem mee wil gaan.

  Bij Billy zijn er echter grote twijfels. Zij kan het niet over haar hart verkrijgen om Shanti, die onlangs haar vader heeft verloren, achter te laten in Meerdijk. Maar het is juist Shanti die geen bezwaar heeft!

  Met de goedkeuring van haar dochter pakt Billy haar koffers. “Ik ga met je mee, ik wil bij jou zijn”, zegt ze, eenmaal aangekomen op bestemming, tegen Richard. Maar hij wil juist dat Billy voorlopig nog even in Meerdijk blijft: “De hele politiemacht zit achter me aan. Als ze me pakken, ben jij medeplichtig. Dat wil ik niet. In mijn eentje val ik minder op en ben ik sneller op een veilige plek. Ik laat je weten waar ik ben.”

  En zo vertrekt Richard, zonder Billy, definitief uit Meerdijk. Of Billy op een later moment alsnog vertrekt, is niet bekend.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. helaas Dee moet ik je gelijk geven, de hele verhaallijn Steef is absurd en je verbouwd ook niet zo maar een huis van een ander.
   Zooooooooooooooooo zoooooooooooooooooo jammer want eigenlijk werd Steef wel een leuke rol totdat het zo een rare kant opging met dat meisje (heeft dat kind geen huis, ouders eigen bankrekening etc? )

  2. Ludo krijgt hem sws wel uit de gevangenis, want kom op hij is wel een baas. Wat hij allemaal heeft meegemaakt en hij staat er nog en iedere keer sterker dan ooit terug.

   Maar ik vrees wel einde voor Ludo en Janine. Want Janine kennende gaat alles in het boekje doorlezen. We weten inmiddels wat voor nieuwsgierig en hypocriet het personage janine is.

   Dus helaas weer dat gezeik tussen hun uitelkaar. Ik hoop dat het niet gebeurd maar als het gebeurd hou ze dan uitelkaar, want heb er een beetje genoeg van. Ik denk dat ik dan zelf even stop met kijken.

  3. Het enigste wat ik hoop in het kader van grensoverschrijdend gedrag dat Saskia de moed op brengt om aangifte te doen.En zo aan de andere slachtoffers laat zien dat je sterk bent ook als je je zelf heel zwak voelt..Maak een statement!!

  4. Ze kunnen beter in goede tijden oude acteurs terug vragen,het is die laatste tijd niet zo boeiend meer,ja het gaat alleen maar om Ludo de hele tijd.voor een poosje terug zag ik afleveringen van seizoen 13 en 14,toen was het echt leuk die oude garde toen ging het ook gewoon om het dagelijks leven,en wat heb ik gelachen om Benjamin en zijn broertje Robin dat waren echte leuke tijden,die heeft ook weleens aan gegeven graag terug te willen keren maar ze doen er niks mee,hij is dan wel in gtst overleden maar daar kunne ze vast wel wat mee,of zoals dat broertje laat die toch is terug keren ofz gewoon oude karakters hoe het daar mee gaat tegenwoordig ze zijn er allemaal wel uit maar in het dagelijks leven zoeken wij onze geboorteplaats ook weleens op weer toch Nouja hoop dat het ooit nog teminste iets leuk word😁

   • Nou het heet een soapserie maar staat ver af van de werkelijkheid van het dagelijks leven ik zie nooit iemand in een supermarkt en echt afrekenen ook niemand komt bij een tankstation niemand heeft het over bankbezoeken en salarissen ofzo geen beelden van werksituaties of school en iedereen rekent niet af word alles opgeschreven net als vroeger?

    • Ik zie toch echt regelmatig betalingen in de buurtsuper, bij CS en in de koning.

     Alleen promoten ze in de buurtsuper heel erg het contactloos betalen met de pinpas. Verder wordt er toch echt gewerkt in de buurtsuper, la Nina, CS, box, de koning en bij Sanders Inc.

  5. The New badguy op

   Ludo heeft spijt?

   Pff wat ben ik blij dat ik na de vorige zomerstop gestopt ben met kijken. Ik lees nog wel eens de spoilers uit nieuwsgierigheid en het klinkt allemaal heel slecht.

  6. aub Billy niet weg uit de serie anders is er geen echte slechterik meer (Ludo vind ik ongeloofwaardig geworden helaas) en Richard mag van mij ook blijven maar die heeft andere contracten.

   • Lone van Roosendaal (Billy) heeft ook haar carrière in het theater en in musicals.

    Maar weet je René, afgelopen 2 jaren waren de theaters (voor een heel groot gedeelte) dicht en producties lagen stil.
    Dus Richard en Billy hadden geen verplichtingen afgelopen 2 jaren en konden gewoon in GTST spelen.

    Nu vrijwel alles weer kan en open gaat zullen zowel Billy als Richard weer andere verplichtingen hebben.

    Ik zou het héél jammer vinden als deze 2 uit GTST zouden vertrekken.
    Laten we hopen dat Richard toch nog vrij komt, dan kan de strijd alsnog beginnen.
    Zo niet dan zie ik ook geen verhaallijn meer voor Ludo en Janine.
    Dan blijft niets meer van enige spanning over van GTST.

     • Ja natuurlijk.

      Maar dit artikel gaat over Billy en Richard.

      — WAARSCHUWING GTSTCOURANT: @Moud, graag stoppen met het spelen van moderator op deze website —

    • Ik vrees er ook voor , Ludo is gewoon even klaar ,het is steeds een herhaling van alles en de verspringingen in de verhaallijnen zoals Daan die het onder beton gestorte lichaam van Leon weggehaald zou hebben etc etc, er zijn nu gewoon te veel lossen draadjes.
     Billy en Richard zijn samen vuurwerk tegen Ludo en als ook die 2 verdwijnen dan hebben we straks alleen nog maar een kinderserie en dat is de doodsteek voor GTST .

     • Klopt het is te vaak herhalingen van zetten en wat reeds eerder gespeeld heeft. o.a. de knipperlicht relatie tussen Ludo en Janine.

      Vaak gebeurd er dat een verhaallijn “gewoon” doodbloed zonder dat hij is opgelost of te wel je hoort of ziet er niets meer van.
      Hoe is het gelukt om een lichaam dat in beton is gestort en dan wordt weggehaald. Tja dat is wel een beetje ongeloofwaardig, maar ja daarom is GTST ook fictief, alles kan.

      Aan de schrijvers een verzoek: , laat het alsjeblief geen kinderserie worden, ik kijk al vanaf de 1ste aflevering, maar als echt gaat gebeuren, dat klasse acteurs gaan verdwijnen (zoals ook Linda en Anton) en daarmee ook spannende verhaallijnen, heb ik met kijken naar GTST de langste tijd gehad. Ik denk dat ik daar niet alleen in sta.

      • Ook ik kijk vanaf de eerste aflevering en heb een tijdje in het buitenland gewoond en toen liet ik alles op video opnemen en 1x in de zoveel tijd had ik stapels banden te kijken haha.
       maar ik wil ook wat normale verhaallijnen met normale acteurs en niet alleen maar kinderen.
       Laat ik Merel nu heel leuk vinden en lees ik hier dat ze op kamers gaat dus gaat ze nou weg of zo?? .
       De hele Steef lijn vind ik te overtrokken en dat Borsato meisje doet ook al niets voor de serie in mijn ogen.
       En sorry, ik vind dat Saskia nu echt moet gaan vertellen dat ze verkracht is , zoiets vertel je toch aan je man en wat normaler is is dat je als man toch echt wel door hebt dat er meer gebeurd is dan een bedreiging als je vrouw haar karakter 100% abnormaal is geworden .
       Nou ja, we gaan wel afwachten hoeveel weken ze dit nog rekken want Roman zal nog wel een keer opduiken want NOG een verhaallijn laten doodbloeden is echt te veel.
       En ja Moud een in beton gegoten lijk dat kan Daan niet alleen hebben gedaan en past ook niet in de wraak verhaallijn van Daan……………… jammer eigenlijk.