Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Richard oog in oog met Indra

  6

  Woensdag 28 april eindelijk zover: de grote dag van Billy en Richard! Voordat de twee elkaar het jawoord geven, staat Richard een zeer onaangename verrassing te wachten…

  Janine kan haar sluwe plannetje met Richards ex, Indra Kalkhoven, eindelijk ten uitvoer brengen. Door de inzet van Indra wil Janine proberen om Richard persoonlijk te raken. Ze is nog altijd uit op wraak voor wat hij Ludo heeft aangedaan.

  Zonder dat Indra het weet (en met de hulp van Janine) verzorgt ze de catering op het huwelijk van Richard. De twee schrikken zich dan ook een ongeluk als ze elkaar op de trouwlocatie zien.

  Het weerzien met Indra weerhoudt Richard er niet van om zijn jawoord te geven aan Billy. Toch lijkt hij niet helemaal zeker van zijn zaak. Heeft hij nog steeds een zwak voor Indra?

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zul je zien gaat Richard toch uiteindelijk er vandoor met Indra na een tijdje. Dan staat Billy dan emotioneel alleen en gaat wraak nemen op Richard en Intra!

   • Dat snap je niet?
    Janine wil WRAAK om het geen wat Richard (en ook Billy), Ludo hebben aangedaan.
    Dat begint met het verpesten van de bruiloft van die twee.

    Sorry, maar let je wel op, als je kijkt, het is toch overduidelijk wat Janine wilt.

  2. Misschien nu eindelijk weer wat spanning erin. Al weken saai met langdurende verhaallijnen. Bing, Demi, Ludo allemaal klaar mee…