Richard opgepakt voor drugssmokkel

Het ziet er niet best uit voor Richard van Nooten. Om de deal met de Italiaanse zakenman Antonio Ruzza eindelijk af te ronden, pakt hij nietsvermoedend het vliegtuig naar Sicilië. Maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen…

Richard denkt de trotse eigenaar te worden van de massief gouden vuilnisemmer, het kunstobject waar hij al weken zijn zinnen op heeft gezet. Er zit echter een klein addertje onder het gras, want de deal is onderdeel van Ludo’s plan om definitief met Richard af te rekenen! Sanders heeft het plan om Van Nooten op te laten draaien voor drugssmokkel.

Eenmaal gearriveerd op Sicilië krijgt Richard het kunstobject, dat wordt vervoerd in een houten kist, eindelijk in handen. Richard wil het voorwerp zo snel mogelijk naar Nederland vervoeren, maar hij weet niet dat er ook twee pakketjes met drugs in de box zijn verstopt.

Een drugshond zorgt ervoor dat Richard staande wordt gehouden door de politie. Hij wordt verdacht van het bezit van illegale drugs en voor de poging tot drugssmokkel. Is Ludo’s plannetje geslaagd?

Total
0
Shares
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTSTCourant - Bing Mauricius

Bing gaat vreemd met Mare

Volgend artikel
GTSTCourant - Rik de Jong

Spoilers 17 t/m 20 januari

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Shanti Vening

Spoilers 9 t/m 12 mei

Maandag 9 mei Het lukt Janine niet om contact te krijgen met Agaath. Nina’s ergernis groeit. Terwijl Julian…
Lees meer