Rob Bekkers dood: moord of zelfmoord?

GTSTCourant - Rob Bekkers

Rob Bekkers is niet meer. De Meerdijkse therapeut is overleden aan de gevolgen van een luchtembolie. Met een injectiespuit is een grote hoeveelheid lucht in zijn bloedbaan gespoten.

Janine is ontroostbaar en denkt dat Ludo iets met de dood van Rob te maken heeft. Mede door een afscheidsbriefje, vingerafdrukken en beveiligingsbeelden van het ziekenhuis komt de politie echter al snel tot de conclusie dat Rob zelf een eind aan zijn leven heeft gemaakt. Maar is het wel zelfmoord? Het lijkt er namelijk op dat de therapeut is vermoord door (of in opdracht van) Billy de Palma.

Meerdere malen bedreigde Billy Rob door hem haarfijn duidelijk te maken dat zijn leven binnenkort ‘ineens’ voorbij kan zijn. Ook vertelde ze vlak voor Robs overlijden tegen Ludo dat het moment van Robs sterven niet zo heel lang meer op zich zou laten wachten… Wordt vervolgd!

9 reacties
 1. Ik denk dat Rob gedwongen werd tot zelfmoord door Billy, omdat ze anders Janine iets aan zou doen.

 2. Gedwongen zelfmoord denk ik..
  Is dat dan moord? Of toch zelfmoord?
  Rob heeft tenminste alle schijn tegen, nu ook blijkt dat de tumor verzonnen is

 3. Wordt weer een ouderwetse strijd tussen Ludo & Billy over kunst en drugs.
  Er is een kans dat Carmen Vermeer/ Mia Jansen Rob heeft vermoord omdat hij niet van haar koos maar voor Janine en haar wegstopte in de kliniek. Ze is natuurlijk kwaad omdat ze niet weet wat zijn motieven waren en dat ze door hem in ellende is gekomen.

 4. Nu de scheiding van Ludo en Billie en dan is de weg weer vrij dat Ludo en Janine weer samen komen

  1. Ik hoop juist dat Ludo in gaat zit wat voor takkewijf Janine is en haar voor eens en voor altijd achter zich laat!

   1. Helemaal mee eens , ze kiest altijd voor een ander dus waar is haar loyaliteit naar Ludo die constant Janine loopt te beschermen.
    Eigenlijk vind ik Billy en Ludo stiekem wel een leuk setje, kan vuurwerk geven in meerdijk als die elkaar eigenlijk best wel leuk beginnen te vinden.
    Maar we zullen nog steeds door de idiote verhaallijnen moeten zoals nu met die rare Herma , waar slaat al die puberale onzin op, wonen er nu echt alleen psychopaten in Meerdijk hahaha

 5. Wel jammer dat het personage Rob nu al dood is, hadden ze wel vaker iets spannends van kunnen maken, hij acteerde goed.

Reageren is niet mogelijk