Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Rob draait door; schakelt Carmen uit

  11

  Het belooft er weer heftig aan toe te gaan in Meerdijk. Waar het er eerder op leek dat Carmen door zou draaien, is het nu therapeut Rob Bekkers die volledig doorschiet in zijn plan om Janine voor zich te winnen…

  Inmiddels heeft Billy ontdekt dat Carmen eigenlijk Mia heet en helemaal niet zo machtig is zoals zij beweert. Ludo en Billy zetten Carmen onder druk en gijzelen haar. De twee willen de onderste steen boven tafel hebben en eisen dat Carmen haar ware identiteit prijsgeeft. Ook heeft Ludo het vermoeden dat Carmen in opdracht van iemand anders opereert.

  Als Rob verneemt dat Carmen in gevaar is, onderneemt hij snel actie om Ludo en Billy onder druk te zetten. Anoniem dreigt hij dat Shanti iets overkomt, als Carmen niet wordt vrijgelaten. De twee besluiten om Carmen daarom te laten gaan.

  Carmen begint steeds meer haar vraagtekens te zetten bij het masterplan van Rob. Ook geeft ze aan het niet te trekken om voor een tweede keer door Ludo en Billy gegijzeld te worden. Geregeerd door de angst dat Carmen haar mond voorbijpraat, en daarmee zijn masterplan in gevaar komt, schakelt Rob Carmen eigenhandig uit. Hij injecteert een giftige vloeistof in haar hals, waardoor ze al snel haar bewustzijn verliest. Het is onduidelijk of Carmen nog in leven is.

  Rob haast zich vervolgens naar Janine en vraagt haar om samen met hem op reis te gaan. Is Janine zijn volgende slachtoffer?

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Bij die verhaallijn van Ludo- Janine- Billy- Rob- Carmen denk ik nu wel; hoe zat het ook alweer en hoe zijn ze hier terechtgekomen? Eerst beweerde Billy verliefd te zijn op Ludo en zou zij Rob inzetten om Ludo en Janine uit elkaar te krijgen (althans, dat werd gedacht door Ludo en Janine). Nu blijkt dat het eerder andersom is en dat Rob het meesterbrein is die Carmen inzet om Ludo en Janine uit elkaar te krijgen. Maar heeft Rob ook nog af te rekenen met Billy of hoe zit dat?? Ik ben in deze verhaallijn de draad en ieders motieven wel een beetje kwijt.

   • Ja als je er op terug kijkt is het indd een zooitje. Het was eerst Billy die wraak wilde op Ludo. Rob wilde er niet meer aan meewerken en begon stiekem zijn eigen plan om Janine voor zich te winnen. Hij heeft Carmen ingezet om Billy en Ludo uit Janine’s buurt te houden. Daar komt het op neer. Ik had alleen even gemist waar Rob was. Hij had zijn verdwijning in scene gezet toch? Lijkt me.

   • Ja precies. Omdat we dat weten is het helaas vaak wel te voorspellen hoe het afloopt. Alhoewel, Loes was wel een vaste rol geworden toen, ook al was die tijdelijk haha. Daarmee zette ze veel wel op het verkeerde been. Vond ik achteraf wel leuk gedaan.

  2. Het is de laatste 3 seizoenen wel echt een traditie geworden om minstens 1 of 2 gestoorde gekken in de serie te hebben. Ik weet dat het niks nieuws is, maar de laatste 3 seizoenen gaan vooral daar over, valt me op.

  3. Van mij mag Valentijn erweer uit. Gladjakke. Nick deed nog spannende criminele dingen maar z’n zoon is echt een sullige loser. Anyway dit met Carmen , Rob , Ludo , Billy en Janine is een interessant en boeiend verhaallijn met onverwachtse wendings . Ook interessant dat twee grote schurken [ Ludo de vroegere schurk ] en Billy huidige Bitch schurk als opvolger van Martine Hafkamp [ Billy vond Martine erg interessant toen ] slachtoffer zijn van gestoorde therapeut en gestoorde ex-patient .

  4. Ik denk niet dat Rob Janine iets aan gaat doen. Ik vermoed dat Carmen niet dood is en dat zij Janine nog uit de weg wil ruimen

  5. Hopelijk zien we rond november verandering. Ik hoop dat een deel van de jonge cast er is uitgeschreven en een nieuwe familie er in komt.

  6. Ik had het wel grappig gevonden als Ludo en Billy uiteindelijk ineens toch elkaar leuk gaan vinden maar dat zit er denk ik niet in.