licht / donker

Rob draait door; schakelt Carmen uit

GTSTCourant - Rob Bekkers

Het belooft er weer heftig aan toe te gaan in Meerdijk. Waar het er eerder op leek dat Carmen door zou draaien, is het nu therapeut Rob Bekkers die volledig doorschiet in zijn plan om Janine voor zich te winnen…

Inmiddels heeft Billy ontdekt dat Carmen eigenlijk Mia heet en helemaal niet zo machtig is zoals zij beweert. Ludo en Billy zetten Carmen onder druk en gijzelen haar. De twee willen de onderste steen boven tafel hebben en eisen dat Carmen haar ware identiteit prijsgeeft. Ook heeft Ludo het vermoeden dat Carmen in opdracht van iemand anders opereert.

Als Rob verneemt dat Carmen in gevaar is, onderneemt hij snel actie om Ludo en Billy onder druk te zetten. Anoniem dreigt hij dat Shanti iets overkomt, als Carmen niet wordt vrijgelaten. De twee besluiten om Carmen daarom te laten gaan.

Carmen begint steeds meer haar vraagtekens te zetten bij het masterplan van Rob. Ook geeft ze aan het niet te trekken om voor een tweede keer door Ludo en Billy gegijzeld te worden. Geregeerd door de angst dat Carmen haar mond voorbijpraat, en daarmee zijn masterplan in gevaar komt, schakelt Rob Carmen eigenhandig uit. Hij injecteert een giftige vloeistof in haar hals, waardoor ze al snel haar bewustzijn verliest. Het is onduidelijk of Carmen nog in leven is.

Rob haast zich vervolgens naar Janine en vraagt haar om samen met hem op reis te gaan. Is Janine zijn volgende slachtoffer?

Total
0
Shares

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?