Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Roman verkracht Saskia

  23

  De perikelen rond Saskia Verduyn en dokter Roman houden de gemoederen al geruime tijd flink bezig. De twee draaien al maanden om elkaar heen. Gelukkig komt Saskia er na een weekendje Texel met Julian, Merel, Demi en Steef achter dat haar gezin op de allereerste plek staat.

  Ze is vastberaden om voor haar huwelijk met Julian te vechten en besluit daarom het contact met Roman te verbreken. Logischerwijs neemt ze ook ontslag bij de dokterspraktijk. Roman gaat nog één keer bij zijn voormalige assistente langs om ‘afscheid’ van haar te nemen. Maar dat bezoek loopt gruwelijk uit de hand. In huize Bouwhuis verkracht hij Saskia op brute wijze…

  Saskia is ontroostbaar na Romans laffe daad.

  1 op de 4 vrouwen in Nederland krijgt te maken met seksueel geweld. Wil je erover praten? Het Centrum Seksueel Geweld staat voor iedereen klaar. Kijk voor meer informatie en de chatfunctie op www.centrumseksueelgeweld.nl of bel 0800-0188.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Denk je dat echt? Ik weet het niet hoor, volgens mij is Roman op de vlucht en dat in blinde paniek.
    Hij weet dat als deze verkrachting bekend wordt en bij de politie terecht komt, dat die ander kwestie met Evi en haar man ook bewezen wordt of kan worden, dat verschrikkelijke akkefietje ontkent Roman nog steeds tegenover de politie.

    • Ja je weet maar nooit he Roman heeft veel meer vijanden dan Saskia bijvoorbeeld zijn ex. Maar hij kan ook natuurlijk gewoon nog springlevend zijn en duikt weer op rond de zomercliffhanger

  1. En wat gaat Julian doen als Saskia verkracht word? Gaat hij haar helpen om aangifte te doen bij de politie? Of zal Julian Saskia helemaal aan de kant zetten? Henk heeft de screenshots gezien. Nou zou je het hebben.

  2. Wat ontzettend hartverscheurend was deze aflevering.. Echt heel erg. Ik hoop dat Saskia erover gaat praten en Roman uit de serie verdwijnt omdat hij wordt opgepakt en de rest van zijn leven een grote hel wordt.. Gtst heeft dit wel ontzettend goed in beeld gekregen, het roept gigantisch veel emotie op en misschien dat sommige mensen steun kunnen halen uit de melding die na de aflevering verscheen. Zoiets zou niemand mogen overkomen

  3. Oké nu heb een theorie bedacht. Saskia verteld niet gelijk aan Julian, dut gebeurd pas denk ergens in Februari. Als ze het verteld komt ook de rest van de familie het te weten om dat ze hebben afgeluisterd.

   De volgende dag. Saskia doet aangifte en de politie gaat naar de praktijk om Roman met te nemen voor verhoor. Maar als ze daar aankomen, is hij dood en hij is vermoordt.

   Dan word het onderzoek gestart en dit duur tot aan de zomercliffhanger. Saskia is niet de dader. Maar er zijn vijf verdachten. Julian, Henk, Merel, Steef en Demi en een van hen is ook echt de dader, wie de dader is word bekend na de zomercliffhanger.

  4. Saskia zou het eigenlijk direct moeten vertellen in plaats van het eeuwige ge-emmer zoals het in de werkelijkheid ook gaat. Eeuwig zwijgen en uiteindelijk komt dan na jaren toch de doodklap. Aangezien er ook veel jonge meiden naar gtst kijken zou gtst er goed aan doen om meteen die beerput open te trekken. Misschien zou dat jonge meiden massaal overhalen om dit ook direct te doen in plaats van jaren en soms voor altijd met een klote gevoel door te moeten leven.

  5. Maar staat een rentree nog steeds open voor Linda en Anton? Gezien het huis nog steeds ‘huize Bouwhuis’ heet en nog vaak in beeld is.

   • Ja dat valt mij idd ook op. Ze hadden dat decor toch ook al lang kunnen slopen? Ik hoop heel erg dat Anton en Linda weer terugkomen. Ludo en Janine hebben ook vrienden nodig…

   • Klopt @Dennis. Maar ik ben er bang voor dat onze wens, dat Anton en Linda terugkomen niet zal uitkomen.
    Denk eerder dat er ooit een nieuw jong dokters gezin komt.

    Zeker als straks Roman opgehoepeld is. Waar ik niet rouwig om zal zijn. Wat een smerig mannetje is dat. 😡

    • Steef gaat in het huis wonen van de Bouwhuisjes , helaas dus geen Linda en Anton terug 🙁 .
     Roman mag van mij ook ver ver ver weg, vanaf dag 1 vind ik dat al een hele rare rol en absoluut ongeloofwaardig als huisarts .

  6. En nu aangifte doen Saskia. Is moeilijk maar toch, hier mag die Roman niet mee wegkomen.

   Op de foto zie ik dat Saskia een douche/bad neemt. Is te begrijpen, maar niet echt handig.

   Héél goed van GTST courant dat ze een link en een telefoonnummer hebben geplaatst op deze site. 👍 Is nogal wat, dat 1 op de 4 vrouwen hiermee te maken krijgt.

  7. Gjanet@hotmail.nl op

   Roman moet opgepakt worden scoort niet goed bij zijn hoofd saskia julian zijn gelukkig samen laat zemet rust