Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Rover Dekker keert terug naar Meerdijk; gespeeld door Floris Bosma

  6

  Vanaf maandag 3 september is Rover Dekker weer te zien in Meerdijk. Niet Buddy Vedder, maar acteur Floris Bosma zal de rol van de rebelse puber gaan spelen. Dat bevestigt acteur Everon Jackson Hooi, die de rol van Bing Mauricius speelt, op Instagram. Als reactie op een volger laat Everon weten: “Buddy Vedder was natuurlijk fantastisch, maar ook de nieuwe Rover zal een plek in je hart veroveren.”

  Na er in Meerdijk een behoorlijke puinhoop van te hebben gemaakt, door naaktfoto’s van  Kimberly online te zetten, verruilde Rover eind 2017 Meerdijk voor Canada. Kimberly kan het dan ook niet geloven als zij maandag 3 september oog in oog staat met haar oude geliefde. Hoe zal Kimberly’s vriendje Noud reageren op Rovers comeback?

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GTST 3 sept t/m 5 sept

   3/9
   Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas’ gedrag.

   4/9
   Aysen probeert op een ongebruikelijke manier een baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

   5/9
   Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

  2. goeie keuze! Om Rover terug te laten keren. Buddy Vedder was een prima acteur alleen geen iconische acteur die onvervangbaar is. Neem bijvoorbeeld Inge Ipenburg, Katja Schuurman, Victoria Koblenko, Bas Muijs e.d.

   • Inderdaad. Pijnlijk wel voor hem om te lezen.. de rol van Rover is iets brutaler en geharder geworden. Ik denk dat ze dat ook willen zien aan het gezicht. Floris heeft al zichtbare baardgroei en dat miste Buddy, die nu nog een kereltje van 17 zou kunnen spelen. Laat hem vooral die kans krijgen! Voor nu is Floris een perfecte vervanger, en wellicht kan Buddy het over 15 jaar wel weer overnemen.