Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ruud Feltkamp verlaat GTST na 12 jaar

  6

  Donderdag 15 november is Ruud Feltkamp voor het laatst in GTST te zien. Meer dan twaalf jaar speelde hij de rol van Noud Alberts. Ruud heeft dit lang gecombineerd met het bedrijf dat hij samen met zijn broer leidt. Om dit verder te kunnen uitbreiden heeft hij aangegeven hier meer tijd voor nodig te hebben. Hoe graag hij dit ook zou willen, kan hij dit niet langer meer combineren met acteren en heeft Ruud besloten de serie te verlaten.

  Ga jij Ruud missen?

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jaaa, ik wil dat hij weer terug bij Nina komt, maar ja dat zit nu niet meer in helaas. Misschien komt die ooit terug, Hoop het

  2. Jammer, ik keek altijd graag naar hem. Gelukkig gaat hij niet dood, dus wie weet komt hij nog eens terug. Maar wat krijgen we nu voor hem terug, weer zo’n sukkel als de nieuwe Rover of Flo? Bah…

  3. Ik vind het erg jammer. Ondanks dat Noud de afgelopen tijd geen dragende rol/verhaallijn meer had, vind het jammer dat er wederom een vertrouwd gezicht verdwijnt. Tja, wat krijg je er voor terug! Weer iemand van SpangaS! Jonge en aankomende acteurs een kans geven is prima, maar GTST moet geen kleuterklas worden.

   Maar ik wens Ruud Feltkamp samen met z’n broer veel succes met hun bedrijf en hoop dat hun dromen mogen uitkomen. Het gaat je goed!

   Gisteren (maandag 5-11) in Boulevard een reportage en interview met Noud (Ruud Feltkamp) gezien waarin Ruud inderdaad bevestigd dat hij GTST gaat verlaten.