Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Sam Dekker overleeft brand Boks

  15

  Naast Job en Kimberly overleeft ook Sam de brand in Boks. Dat is vandaag bekendgemaakt in de GTST Meerdijk App. Het is nog niet bekend of haar moeder (Linda Dekker) en vader (Bill Norris) de brand overleven. Buddy Vedder, Rover Dekker, is onlangs gespot tijdens buitenopnames van GTST. Het is dus aannemelijk dat de broer van Sam de brand wel zal overleven.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. In de video vraagt Sam naar Anton, zou dit betekenen dat Rover en Linda leven? Anders zou je toch eerst vragen naar je moeder en broer? Of ben ik de enige die zo denkt?

   • Van Bill wist ze niet dat hij ook in Toko was. Sam, Linda, Rover en Anton zaten namelijk bij de presentatie.

    En inderdaad dit veraad denk dat Linda en Rover ook zijn ontkomen .

  2. Hmm is jullie al oogevallen dat de fotos in de app maar 1 acteur een andere achtergrond heeft, nml t vriendje van lucas. Op de achtergrond staat een joker, hofnar. Wat zou dat betekeken?

   • Typ hier je redit is mijn beredenering wie het wel en niet zal overleven:

    Job, Sam en Kimberly zijn vrij gespeeld in de app.

    Laura, Janine, Linda, Ludo, Rik, Sjors en Bing zullen het overleven. Belangrijke hoofdkarakters voor de serie die een waardiger afscheid krijgen. Vooral Laura, Janine, Ludo, Linda en Rik.
    Hoewel Linda haar rol in de serie nu wat slapjes is, is het een karakter van het eerste uur.

    Amir,, Rover en Lucas zullen het ook overleven. Aan Rover valt nog veel te verzinnen in de serie en zijn rol is nog lang niet uitgespeeld. Lucas is net opnieuw opgenomen in de leader.
    Amir is net nieuw in de serie en zal een romance met Sjors krijgen. Daarom overleeft Sjors het ook.
    Rover heeft het ook overleeft, omdat Buddy onlangs is gespot voor opnames buiten.

    Aysen en Rikki zullen het ook overleven. Dit wordt een nieuwe verhaallijn. Sjoerd heeft wat uit te leggen waarom hij Aysen eerst na buiten draagde en Rikki liet liggen. Rikki zal net als Yasmin (brand Scala) brandwonden oplopen. De schrijvers laten Rikki niet overlijden, niet nadat Rik zijn broer en Anita heeft moeten begraven.

    Anton zal het ook overleven. Zijn nieuwe verhaallijn is nu van start gegaan in dat magazine.

    Maxime, Bill, Felix…
    Bill zorgt ervoor dat Maxime weg kan komen maar zelf zal hij het niet redden en gaat dood. Maxime keert vervolgens de vrede met Ludo en zal hem financieel niet meer steunen. Maxime neemt het huis over, dit tot ergernis van haar broer. Rover zal mogelijk wat meer harder worden, omdat hij het nooit meer bij kon leggen met zijn vader.
    Felix was gewoon een bij karakter. Bill stond wel bij de castfoto en Felix duidelijk niet. Felix zorgt dat Lucas vrij komt of raakt bij Lucas in de dansruimte bewusteloos door de rook en overlijdt.

    Overigens vindt ik het wel apart dat er in geen één ruimte een brandslang of spuit hangt….

   • Jef wordt gebeld dat er iemand is overleden,hij schrikt en vraagt wanneer de begravenis is.maar jef kent felix niet dus hij overleeft de brand

   • Geen verstand van mooie vrouwen dus ? Al is het wel een voorwaarde dan Inge terug komt als Sjors. Niks tegen de huidige actrice hoor, maar Inge is Sjors en Sjors is Inge.