Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Saskia en Julian gaan scheiden

  14

  Het huwelijk van Saskia en Julian Verduyn is niet meer te redden. De twee komen tot de verdrietige conclusie om te scheiden.

  Saskia is weer verliefd geworden op een andere man. Ditmaal op Dieter, de Duitse arts die haar dochter Demi heeft behandeld in Düsseldorf. Eenmaal terug in Meerdijk wilde Saskia vechten voor haar huwelijk, maar diverse reddingspogingen lopen op niets uit. De scheiding wordt in gang gezet.

  Saskia pakt haar koffers en vertrekt naar Düsseldorf. Daarmee lijkt de familie Verduyn compleet uit elkaar te vallen. Eerder vertrok Demi al naar Marokko. Het is niet bekend of Tamara Brinkman, die de rol van Saskia Verduyn sinds eind 2019 speelt, stopt met GTST.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Inderdaad tenenkrommend, Linda die opeens een komische act is en Mats moet kennelijk de LHBTIQDDD gemeenschap op alle fronten vertegrnwoordigen

  2. Ik had graag gezien dat de personages Mats en Linda er uit waren geschreven. Tenenkrommend die twee. Gelukkig komt shanti weer terug hoop ik.

   • Inderdaad tenenkrommend, Linda die opeens een komische act is en Mats moet kennelijk de LHBTIQDDD gemeenschap op alle fronten vertegrnwoordigen

  3. Heel jammer hoe de schrijvers dit hebben gedaan, vond het een erg goed koppel. En hoeveel die 2 hadden meegemaakt, en dat ze ervoor kiezen om Saskia. Weer verliefd te laten worden op weer een dokter, is heel inspiratieloos.

  4. Vandaag in de aflevering op videoland geloofde ik niet dat Saskia maar een heel klein koffertje met zeer weinig spullen erin meenam om weg te gaan naar Duitsland. Vooral als je daarna niet meer terugkomt. Zitten soms van die kleine details in gtst die het ongeloofwaardiger maken.

   Inderdaad mee eens. Tamara heeft de rol heel goed neergezet maar de schrijvers laten haar wel alle kanten op bewegen. Hoop voor het gezin Verduyn dat Saskia stabieler is en haar huwelijk dan niet weer verprutst. Iemand duidelijkheid of ze nu echt eruit gaat of wel weer terugkomt?

  5. Jammer dat steeds de beste acteurs en actrices eruit geschreven worden, vind dat ze Saskia mooi speelt.
   Maar dat ze weer verliefd is op een dokter,🙄 kom op hadden ze niks beters kunnen verzinnen.
   Kan ze Steef niet meenemen,die vind ik nog steeds niet bij de familie passen.

  6. Enorm jammer dat ze 1 van de meest geliefde personages zo ongeliefd hebben gemaakt. De afgelopen jaren vond ik haar energie echt heerlijk, ondanks de ups en downs. Ik denk dat Tamara nu echt voor de 3 maanden flexwet gaat, en uiteindelijk wel weer terug komt. Saskia zal wel naar Duitsland vertrekken, en uiteindelijk weer inzien dat ze toch in Meerdijk en bij Julian wil zijn. Maar Julian is dan waarschijnlijk al met Elisa, en krijgt dat waarschijnlijk de druk om te kiezen tussen Saskia en Elisa.

  7. De schrijvers hebben het voor elkaar gekregen om van één van de meest sympathieke karakters een irritant wijf te maken. Momenteel kijk ik sowieso nog maar 1 a 2x per week. Enorm slechte en ondoordachte verhaallijnen en ik vind dat er te weinig hoofdrolspelers zijn. Word een beetje moe van constant dezelfde gezichten in beeld. Tot zover mijn frustratie xD

  8. rene met kleine r op

   Ik ben wel klaar met de rol van Saskia, Ik vind het een hele rare wending nu en ineens op vakantie voor een paar weken terwijl ze een tijdje terug bijna failliet waren en gewoon arm, waar komt dát geld dan om op vakantie te gaan vandaan?
   Nee, heel ongeloofwaardig en laat haar maar vertrekken en Julian een leuke vrouw vinden die wel voor hem gaat.

  9. Nou, “voor de zoveelste keer” dat klopt niet helemaal. Dat is net als iemand is twee keer te laat, dus het gebeurd altijd