Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Inspiratieloos: Saskia wéér verliefd op andere man

  26

  De familie Verduyn is volgende week eindelijk weer herenigd, maar voor hoelang?

  Na een lange periode in Duitsland te zijn geweest, keren Saskia en Demi terug naar Meerdijk. Demi loopt Jesse tegen het lijf en de vonk tussen de twee lijkt opnieuw over te slaan. Love is in the air!

  Maar bij Saskia en Julian is die vonk zo goed als uitgedoofd! Saskia heeft een nare boodschap voor haar man. “Ik moet je iets vertellen”, zegt ze hevig geëmotioneerd tegen Julian. “Ik ben verliefd geworden op iemand anders!” En dat is niet voor de eerste keer! Een paar jaar geleden viel ze nog voor de charmes van dokter Roman. Echt creatief is het natuurlijk niet. Het lukt de schrijvers dit jaar maar niet om een interessante verhaallijn op touw te zetten.

  Drijft Saskia’s boodschap Julian rechtstreeks in de armen van Elisa?

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zonnestraaltje op

   Is erg zonde ja. Saskia/Tamara zal wel tijdelijk vertrekken omdat ze op roadtrip gaat Met Anouk Maas. Julian zal wel in tussentijd wat krijgen met Ellisa.

  2. Overigens vind ik het heel erg zonde van een goed personage zoals Saskia die nu eigenlijk wordt afgebeeld als iemand die met gemak de bloemetjes buitenzet, terwijl de affaire met Roman toch een hele serieuze betekenis had en best een goed verhaallijn was. Ze hebben haar personage hiermee compleet verpest en past niet bij het beeld van de zorgzame sterke vrouw en moeder die ze eigenlijk is. Jammer weer van de schrijvers

  3. Nog even over dat mooie nummer. Nancy schreef dat het van Lord Yung is, heb overal gezocht maar kan het van hem niet vinden en die muziek klinkt ook heel anders . Heb zelf in eerste instantie gedacht aan Ennya want zo klinkt de muziek een beetje maar dat was het ook niet. Voor degene die aankomende week gtst kijkt, het is de aflevering van a.s. donderdag en het nummer wordt gedraaid tijdens de scene met Julian en Bing . Als iemand weet hoe het nummer heet dan hoor ik het graag want het is echt mooi en past zo goed in die scene !!!

  4. Heb vanochtend aflevering 6811 van GTST gekeken ( ik kijk vooruit ) en halverwege tijdens de scene met Rik en Bing wordt er een geweldig mooi nummer gedraaid en ik zou zo graag willen weten hoe dat nummer heet. Ben al aan het zoeken geweest omdat ik een idee had in welke richting ik moest zoeken maar helaas. Jullie kunnen mijn emailadres zien dus zou het super fijn vinden . Het was trouwens weer een top aflevering !!!

    • Bedankt voor je reactie !! Ik heb lang gezocht en Lord Yung heb ik gevonden en naar veel nummers geluisterd maar with the clouds kan ik op geen enkel album van hem vinden. MIsschien heeft er nog iemand een idee want ik vind het echt een heel mooi nummer .

  5. Denk dat Demi er niet uitgaat maar meegaat met Jesse ( misschien of niet )want in de intro van GTST zie je een foto van Demi en Marwan die komt er weer in . Het is weer even afwachten .

  6. rene met kleine r op

   Afschuwelijke twist weer , nou ja dan weten we dat de nieuwe Verduyn vrouw Fysiotherapeute is , maar Saskia heeft dus duidelijk een zwak voor lekkere dokters .
   Demi gaat ook weg dus, ze ziet er erg goed vakantiebruin uit en als je zo verbrand bent is je haar echt wel weggeschroeid dus een kortere pruik was wel op z’n plaats geweest.
   Ik ben zo bang dat er weer een lading missers aankomen dit seizoen, het hele Monika verhaal was dus uiteindelijk ook alleen maar tijdvulling want het heeft verder niets gebracht .
   Wel leuk dat Merel en Ludo samen zoeken naar een oplossing voor Stefano .

  7. heb het idee dat beide demi en saskia de serie uitgaan, dat demi met die jongen meegaat op “wereldreis” (zoals elk personage die ze de serie subtiel uit proberen te schrijven) en saskia naar duitsland gaat naar haar grote liefde.. is maar een gokje, maar heb toch het vermoeden dat ze niet lang meer blijven

   • Ik denk dat je gelijk hebt.. wat ik sws opvallend vind is dat zo ongeveer elk personage dat een half jaar of een jaar op (wereld)reis gaat nooit meer terugkomt 😂😂 en als ze terugkomen is het ineens na 10 of 20 jaar

  8. wat een tegenvaller is dit, en een herhaling van zetten. verduyntjes mogen niet gelukkig zijn van de schrijvers, dat is wel duidelijk,,,

  9. Zou toch leuk twist zijn op die regisseur en dat zij er dan toch achter komt dat hij niet deugt en toch weer terug komt bij Julian.

  10. Dat zou verklaren waarom zij op wereldreis is.

   Want het was nog best verrassend dat ze nu al terug waren terwijl zij nog op wereldreis is.

   • Ze is niet op wereldreis, Tamara is slechts een weekje met de camper weg geweest. Begin nu wel te denken dat ze eruit gaat…

    • @Ed, geen wereldreis klopt, maar slechts een weekje weg klopt ook niet.

     Ze heeft samen met haar vriendin Anouk Maas (ook een bekende oud GTST ‘er Zoë) een campertour gemaakt door Europa.
     Tamara heeft geen vast contract, dus het kan zomaar zijn dat ze er even tussenuit was, in verband met de flexwet.

     Het is afwachten of Tamara voorgoed uit Meerdijk vertrekt/GTST verlaat.
     Als ik zo lees over deze verhaallijn op internet, heeft ze Julian zéér gekrenkt en is dus nog maar vraag of Julian haar dit vergeeft.

     Afwachten dus.