Billy de Palma en Shanti inderdaad moeder en dochter

Überbitch Billy de Palma is vanaf 1 april weer terug in Meerdijk. Naast Ludo en Aysen is nóg een Meerdijker in shock met de komst van Billy…

Als Shanti in hotel De Rozenboom Billy ziet zitten, krijgt ze de schrik van haar leven. Het is duidelijk dat Shanti Billy ergens van kent. GTST-fans weten het zeker: Billy de Palma is Shanti’s moeder!

De fanatieke GTST-fans hebben gelijk. Maandag 8 april treffen Billy en Shanti elkaar in CS. Het is meer dan duidelijk dat de twee moeder en dochter zijn als Shanti met de tekst ‘Dag mama!’ Billy begroet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties
  1. Als je kijkt naar Shanti’s verleden, laaggeletterde ouders die niks geven om educatie en carrière… dan kan ik bijna niet geloven dat Billy haar moeder is. Maar ik ben benieuwd!

      1. @Dyon oh dat heb ik dan even gemist, thanks! Is het dan zo dat ze teveel gaf om carrière en geen bal om haar eigen dochter die niet kon lezen? Heb een paar weken gemist xD

  2. Is billy nu voor vast in de serie? Aangezien ze in de leader staat? De leader wordt sinds die vernieuwd is goed bijgewerkt trouwens!

    1. @Merc, de leader is zo gemaakt/opgesteld, (in vakjes) dat er heel makkelijk wijzigingen/aanpassingen kunnen worden doorgevoerd, zonder dat de gehele leader telkens aangepast moet worden.

error: Kopiëren is niet toegestaan!