Spanning en verraad tijdens aflevering 22 juni

Twee weken voor de grande finale van GTST, de welbekende zomercliffhanger, belooft het zinderend spannend te worden in Meerdijk.

Loes de Haan voelt zich vernederd nadat Bing haar liefdesverklaring op brute wijze heeft afgeslagen. Ze is radeloos en besluit Bing dan ook genadeloos terug te pakken. De doorgedraaide tante verwondt zichzelf opzettelijk om vervolgens tegen Bing bij de politie aangifte te doen van mishandeling. Ook overhandigt ze aan de politie de door Bing gestolen laptop van Jan Maes. Loes zou deze laptop vernietigen, maar heeft dat niet gedaan. Het lijkt erop dat Bing in grote problemen gaat komen…

Niet alleen Loes de Haan, maar ook Aysen Baydar heeft zichzelf niet meer onder controle en draait volledig door. Ze neemt het heft in eigen hand en besluit een bezoekje aan Bing te brengen met haar nieuwe speeltje: een pistool! Door Bing met het vuurwapen onder druk te zetten, hoopt ze dat hij een bekentenis aflegt. Na een worsteling pakt Bing het wapen af en houdt Aysen onder schot. Hoe loopt dit af?

Total
0
Shares
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
Nina GTST

Nina is zwanger!

Volgend artikel

Spoilers 25 t/m 29 juni 2018

Heb je dit al gelezen?