Stefano maakt Ludo het leven zuur

Stefano’s terugkeer in Meerdijk zorgt voor de nodige onrust binnen de familie Sanders. Hij zet een volgende stap in zijn plan om Ludo Sanders te ruïneren.

Al enige tijd wordt Ludo ernstig bedreigd. Zo ontving de zakenman onlangs nog een angstaanjagende kogelbrief. Sanders denkt dat Barry de Bever verantwoordelijk is voor deze dreigementen. Het is een logische gedachte: Ludo heeft er immers voor gezorgd dat Barry, een zware crimineel, achter slot en grendel zit.

Een week na de kogelbrief krijgt Ludo een anoniem telefoontje. Er wordt aan de andere kant van de lijn niets gezegd, hij hoort enkel wat vage geluiden. Enkele ogenblikken later knipt Stefano in Het Veilinghuis een simkaart doormidden. Zit hij overal achter?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
 1. Ik word echt misselijk van heel die Stefano. Wanneer word het tijd dat Nina het tegen haar vader zegt wat zei gezien heeft? Ik vind deze scène echt kinderachtig worden. Het is wel een soap maar op ten duur moet het klaar zijn. En waarom moet Daan weg en Stefano blijven? Ik kan er met mijn verstand niet bij.

  1. Helemaal met je eens, ik vind het te idioot voor woorden dat Nina haar mond houd tegen Ludo terwijl ze haar vader en moeder bang ziet worden……………. lekkere dochter zou ik zo zeggen.
   Daan wilde zelf weg helaas , zal een heel groot gemis worden want ik hoopte dat hij het zou zijn die Stefano bij kop en kont zou pakken en uit het veilinghuis zou smijten.

   1. Ben het met jullie, rene en Marina Houmes lobelle helemaal eens.

    Waarom trekt Nina haar mond niet open. Stefano heeft het tegenover haar toch toegegeven waar hij mee bezig is?
    Haat ze haar vader zo, dat ze dit zomaar toelaat. Ook Bing vindt ik deze kwestie verkeerd bezig, de stoerkop.

    Janine kon het (nog) niet weten natuurlijk, maar zij vertelt uitgebreid over die truffels die Ludo’s therapeute destijds gebruikte in de therapie toen hij zijn trauma moest verwerken van zijn verblijf op dat booreiland.
    We kunnen nu wel raden wat Stefano met deze informatie gaat doen.

 2. Zo tonen ze wel dat je met familie moet wandelen en niet moet handelen. Helaas heb ik dit ook moeten ondervinden dat juist familie je niks gunt. Goed script, i love it!

 3. Stefano is geen haar beter dan z’n halfbroertje Nick [ Tussen Stefano en Nick was er nog strijd bij Sanders Inc ]. Misschien daarom nu nog wraak. Stefano heeft na de dood van Bowien ook al eerder wraak genomen op Ludo via Cleo de Wolf. Ik hoop dat Ludo Stefano keihard terugpakt.

  1. Ik hoop het ook. Stefano is echt vaak met alles weggekomen. Ze moeten hem omleggen een keer.
   Ludo beschermde hem altijd die rat tot 3 keer aan toe was hij zonder Ludo al dood.

   1x door Janine.
   1x door die broer van Yasmine door bijna een kogel door zijn kop. Ludo heeft hem toen gered hij was blind maar zag juist op dat moment.
   1x in het drijfzand in het buitenland toen bleek dat Ludo niet de vader is maar broer van Stefano.

   Vuile bastaard die Stefano. Hij moet een toontje lager zingen. Ludo is hem niks verplicht

 4. Weet je wat ik zo’n bullshit vind en ook al is het een soap. Ludo heeft zoveel meegemaakt laatst Hey booreiland en is nog niet gek geworden. En nu door dit kan hij gek worden wat totaal niet geloofwaardig is.

  Denk dat Stefano wel slaagt in zijn plan maar het fucking hard terugkrijgt van Ludo. Zoals het altijd gaat. Haha Ludo wint toch altijd op het eind dus hij mag zijn borst nat gaan maken die neppe Italiaan Stefano.

error: Kopiëren is niet toegestaan!