Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Stefano vraagt Merel ten huwelijk

  3

  Stefano heeft zijn vriendinnetje Merel ten huwelijk gevraagd. En haar antwoord is: ja! Of toch niet?

  Stefano weet het zeker: Merel is de ware voor hem. “Alles klopt gewoon, zij is het voor mij”, zegt hij tegen Janine. Zij helpt hem dan ook met het uitzoeken van een trouwring.

  Op een mooie buitenlocatie verrast Stefano Merel met zijn aanzoek. “Lieve Merel, het begon natuurlijk allemaal als een dolletje tussen ons. Maar de afgelopen tijd hebben we heel veel meegemaakt samen. Jouw abortus, het ongeluk. Als ik alleen al aan je denk, word ik ontzettend blij.” En dan komt de grote vraag: “Merel Verduyn, wil je met me trouwen?” Merel is even sprakeloos, maar zegt uiteindelijk ja. Toch kijkt ze enigszins vertwijfeld. Was haar antwoord een impulsieve reactie, of wil ze echt trouwen met haar grote liefde?

  Een dag later komt Merel terug op haar besluit. “Ik heb te snel ja gezegd…”

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Er mag wel iets positief geluk liefde komen , ook altijd krietiek op mats en Rick en Ludo en vergeten we Nina en bing en co ouderschap ik vind het nu erg leuk spannend maar een aantekening geef merel de vrijheid een gelukkig huwelijk en straks loopt Stefano weer hoorn we maar een mats de goede kanten op . wat er met de rest ja ik vind iedereen wel op zijn plaats op de nieuwste vrouw in GTST moet wennen aan haar .

  2. Ik zie sterke parallellen tussen Ludo en Janine. Goed hoe Janine met haar blikken aangesproken gedachtegang uitbeeld. Het is interessant hoe verrassend realistisch GTST uiteindelijk met de verhaallijn weet om te gaan.