Stem mee over het vertrek van Wiet

Pip Pellens verlaat GTST definitief en de GTST Meerdijk app-spelers kunnen bepalen hoe. De spelers hebben in de app kunnen zien dat Wiet op wereldreis gaat, in plaats van naar Stuttgart voor haar studie. Als het moment daar is om te vertrekken, arriveert er een limousine op het plein. Wie er samen met haar in de limousine plaatsneemt en vertrekt, mogen de app-spelers kiezen.

De spelers kunnen kiezen tussen haar broer Jack van Houten, de vriend van Pip: Pim Wessels en de ex van Wiet: Zeger Philip van Zuylen de Larrey. De personen hebben allen een boodschap bij zich. De boodschap van Jack is: “Ik heb iemand gevonden, Martine Hafkamp”.

image1 (2)

Pim is voor Wiet teruggekomen uit Amerika.

image2 (3)

Zeger antwoordt op het verzoek van Wiet om te vertrekken: “Of course my sweetest, my dearest”. Wiet weet niet dat Zeger nog leeft, dus daar schrikt ze van.

image4

Vanaf nu kunnen alle GTST Meerdijk app-spelers gratis in de app stemmen over de afloop van het verhaal. Welke keuze het wordt, is in maart te zien. Het is ook mogelijk om te sms’en. SMS Pim, Zeger of Jack naar 3131.

Op welk einde stem jij?

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 reacties
 1. Pleas mensen stem op zeger want door Zeger kan het spannend worden en het maakt nii uit of het logisch is want fantasie is ook leuk dus pleas stem op zeger

 2. Zeger is een kwal een etterbak, en compleet geschift.
  Niet logische keuze…. Hij is van de klif gevallen, dus kan niet nog leven…
  Ik ga voor Jack…….
  Is meest logische keuze.
  Heb die Pim nog nooit in serie gezien.

 3. Wie is pim? Heeft hij er al vaker ingespeeld? Wel een super lastige keuze. Het stuk van zeger vond ik wel echt onwijs spannend. Maar niet geheel realistisch aangezien we hem van een klif hebben zien vallen. Maar stiekem ben ik altijd blijven hopen dat martine hafkamp weer een terug keer in gtst zou maken. Dat waren nog eens spannende afleveringen. Payback time voor ludo misschien?

  1. Ik stem op Zegers, hij heeft 2 kunstbenen en ontvoert Wiet.
   Wiet gooit haar rijbewijs uit het raam van de limo, wat gevonden wordt door Lucas.

 4. Ik stem op jack, maar dat is puur vanwege omdat ik wil weten hoe het met martine is en een weg opent naar een mogelijke verhaallijn. Zeger ben ik liever kwijt dan rijk.

Vorig artikel

Pip Pellens definitief uit GTST

Volgend artikel

GTSTCourant viert het 100e bericht!

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!