Stem mee over het vertrek van Wiet

Pip Pellens verlaat GTST definitief en de GTST Meerdijk app-spelers kunnen bepalen hoe. De spelers hebben in de app kunnen zien dat Wiet op wereldreis gaat, in plaats van naar Stuttgart voor haar studie. Als het moment daar is om te vertrekken, arriveert er een limousine op het plein. Wie er samen met haar in de limousine plaatsneemt en vertrekt, mogen de app-spelers kiezen.

De spelers kunnen kiezen tussen haar broer Jack van Houten, de vriend van Pip: Pim Wessels en de ex van Wiet: Zeger Philip van Zuylen de Larrey. De personen hebben allen een boodschap bij zich. De boodschap van Jack is: “Ik heb iemand gevonden, Martine Hafkamp”.

image1 (2)

Pim is voor Wiet teruggekomen uit Amerika.

image2 (3)

Zeger antwoordt op het verzoek van Wiet om te vertrekken: “Of course my sweetest, my dearest”. Wiet weet niet dat Zeger nog leeft, dus daar schrikt ze van.

image4

Vanaf nu kunnen alle GTST Meerdijk app-spelers gratis in de app stemmen over de afloop van het verhaal. Welke keuze het wordt, is in maart te zien. Het is ook mogelijk om te sms’en. SMS Pim, Zeger of Jack naar 3131.

Op welk einde stem jij?

 

Total
0
Shares
42 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Pip Pellens definitief uit GTST

Volgend artikel

GTSTCourant viert het 100e bericht!

Heb je dit al gelezen?