GTSTCourant - Tiffy Koster

Tiffy bevalt van een jongetje

Volgende week dinsdag is het eindelijk zover: de bevalling van Tiffy begint! Tiffy wil graag thuis bevallen en Lucas is daarbij aanwezig. Het duurt een tijdje voordat de kleine spruit zich laat zien, maar na een aantal uur komt het kerngezonde jongetje ter wereld. Lucas en Tiffy kunnen hun geluk niet op!

Er ging heel wat aan Tiffy’s bevalling vooraf. Lucas en zijn toenmalige vriendje Flo Wagenaar wilden een kindje en vroegen Tiffy als draagmoeder. Ze stemde hiermee in en liet zich insemineren met Lucas’ zaad. Al snel bleek Tiffy zwanger te zijn. Ze loog hierover tegen Lucas en Flo, omdat ze bang was dat de twee haar kindje bij de geboorte wilden afpakken. Tiffy besloot daarom Meerdijk te verlaten, maar keerde na enkele maanden weer terug en biechtte alles op.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties
 1. Misschien kunnen hem vernoemen naar Edwin. Lucas grote liefde, Tiffy’s halfbroer (Die ze helaas nooit heeft kunnen ontmoeten.), zou ook een mooie gebaar zijn naar Anton.

  1. Op twitter las ik (blijkbaar iemand die vooruit kijkt) dat ze het jongetje de naam Wolf hebben gegeven.
   Weet niet of dit waar is, want zelf kijk ik niet vooruit.

 2. BREAKING:

  Cas Jansen keert mogelijk terug naar GTST. Hij speelde Julian Verduyn, de pleegzoon van Laura (en Robert).
  Op Mediacourant is door een gebruiker een foto geplaatst van een kleedkamer waarop de namen van Everon, Rein en Cas te zien zijn!

  Laten we het hopen!

  1. Breaking?? Overdrijven is ook een vak! Wel erg makkelijk om middels een foto aan te nemen dat hij terugkomt bij GTST! Eerst zien dan geloven!

   1. Ik ken geen andere Cas?

    Vindt het opzicht wel logisch, een ervaren acteur. Oud gezicht uit de succesjaren nu de cijfers dramatisch zijn en een familielid voor Laura.

    1. Dat dit (nieuwe) personage Cas heet, wilt nog helemaal niet zeggen dat het om Cas Jansen gaat. Alsof er in Nederland maar 1 jongen of man de naam Cas draagt of heeft.

Vorig artikel

Spoilers 21 t/m 25 oktober 2019

Volgend artikel

Spoilers 28 oktober t/m 1 november 2019

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!