Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Tiffy verlaat zwanger Meerdijk

  18

  GTST verliest opnieuw een bekend gezicht: actrice Cecilia Adorée vertrekt komende week uit de soap als haar personage Tiffy Koster kiest voor een leven buiten Meerdijk. Op Videoland is al te zien hoe Tiffy tot haar veelbewogen besluit komt.

  Lucas en Flo hebben in Tiffy Koster een draagmoeder gevonden voor hun kind. Na de eerste inseminatie poging in het ziekenhuis is het dan ook meteen raak: Tiffy is zwanger! Maar hoe blij is zij eigenlijk met dit nieuws?

  Denkend aan de toekomst beseft Tiffy dat ze waarschijnlijk haar eigen kindje nooit zal leren kennen. Lucas en Flo zijn immers de ouders. Het lijkt erop dat Tiffy niet aan dit scenario zal kunnen wennen. Daarom besluit ze te liegen over de uitslag van de zwangerschapstest en in stilte te vertrekken.

  Het is niet bekend of Cecilia Adorée GTST tijdelijk of definitief verlaat.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Prima keuze! Naast Q nog een personage er uit die niks toevoegde.

   Nu alleen Shanty, Lana en JoJo.

   De verhalen gaan nergens over… Hoe JoJo en Tiffy er in zijn gegaan en zonder pardon werden geloofd als familie. Bij Maxime en Tim zat er een hele ontwikkeling in.

   Anton in zijn midlife crisis… en dan met iemand die zijn dochter had kunnen zijn. Vind het gewoon smerig. Zelfs zou ik er geen problemen mee hebben als Anton ook de serie verlaat.

   Hopelijk komen er wat oudere personages terug, Rikki en Abel bikvoorveeld? En een nieuwe familie?

   Laura
   Linda
   Janine
   Ludo
   Rik
   Sjors
   Bing
   Nina
   Lucas
   Aysen
   Zoe
   Daan
   Rover

   Billy en Rob zijn een gastrol en dan weg:
   Tiffy, JoJo, Anton, Flo, Lana, Amir.

   en dan toevoegen
   Nieuwe familie van 4 personen..
   Rikki en Abel met de kids

  2. Vreemd verhaal. Als ze gewoon was gebleven konden ze het samen opvoeden of ze kon er in elk geval bij zijn. Met die andere vrouw was co-ouderschap ook de afspraak. Dus het zal wel zo geschreven zijn om haar er uit te laten gaan.

   • Hier was geen co ouderschap. Ze kon daar bevallen en dag daarop naar haar eigen huis vertrekken en af en toe mog het kindje bij haar slapen.

    • Precies @Stef, Tiffy zou (vrijwel) niets te vertellen hebben over haar kindje. Het was zeker geen co-ouderschap, 50%-50% zoals dat bij de vorige draagmoeder was afgesproken.

     Ik denk overigens ook dat het Tiffy allemaal beetje te veel werd. Zeker door het gedrag van Lucas en Flo, deze laatste maakte het wel erg bont, met z’n “gedram”.

      • Hillie, ooit gehoord van je ergens in inleven? Of elkaars ideeën en meningen willen uitwisselen. Dat gebeurd dus op de fansite.

       Bovendien weten we allemaal dat het een soap is, dat hoef je niemand op deze site te vertellen.