Tiffy verlaat zwanger Meerdijk

GTST verliest opnieuw een bekend gezicht: actrice Cecilia Adorée vertrekt komende week uit de soap als haar personage Tiffy Koster kiest voor een leven buiten Meerdijk. Op Videoland is al te zien hoe Tiffy tot haar veelbewogen besluit komt.

Lucas en Flo hebben in Tiffy Koster een draagmoeder gevonden voor hun kind. Na de eerste inseminatie poging in het ziekenhuis is het dan ook meteen raak: Tiffy is zwanger! Maar hoe blij is zij eigenlijk met dit nieuws?

Denkend aan de toekomst beseft Tiffy dat ze waarschijnlijk haar eigen kindje nooit zal leren kennen. Lucas en Flo zijn immers de ouders. Het lijkt erop dat Tiffy niet aan dit scenario zal kunnen wennen. Daarom besluit ze te liegen over de uitslag van de zwangerschapstest en in stilte te vertrekken.

Het is niet bekend of Cecilia Adorée GTST tijdelijk of definitief verlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. Prima keuze! Naast Q nog een personage er uit die niks toevoegde.

  Nu alleen Shanty, Lana en JoJo.

  De verhalen gaan nergens over… Hoe JoJo en Tiffy er in zijn gegaan en zonder pardon werden geloofd als familie. Bij Maxime en Tim zat er een hele ontwikkeling in.

  Anton in zijn midlife crisis… en dan met iemand die zijn dochter had kunnen zijn. Vind het gewoon smerig. Zelfs zou ik er geen problemen mee hebben als Anton ook de serie verlaat.

  Hopelijk komen er wat oudere personages terug, Rikki en Abel bikvoorveeld? En een nieuwe familie?

  Laura
  Linda
  Janine
  Ludo
  Rik
  Sjors
  Bing
  Nina
  Lucas
  Aysen
  Zoe
  Daan
  Rover

  Billy en Rob zijn een gastrol en dan weg:
  Tiffy, JoJo, Anton, Flo, Lana, Amir.

  en dan toevoegen
  Nieuwe familie van 4 personen..
  Rikki en Abel met de kids

 2. Vreemd verhaal. Als ze gewoon was gebleven konden ze het samen opvoeden of ze kon er in elk geval bij zijn. Met die andere vrouw was co-ouderschap ook de afspraak. Dus het zal wel zo geschreven zijn om haar er uit te laten gaan.

  1. Hier was geen co ouderschap. Ze kon daar bevallen en dag daarop naar haar eigen huis vertrekken en af en toe mog het kindje bij haar slapen.

   1. Precies @Stef, Tiffy zou (vrijwel) niets te vertellen hebben over haar kindje. Het was zeker geen co-ouderschap, 50%-50% zoals dat bij de vorige draagmoeder was afgesproken.

    Ik denk overigens ook dat het Tiffy allemaal beetje te veel werd. Zeker door het gedrag van Lucas en Flo, deze laatste maakte het wel erg bont, met z’n “gedram”.

     1. Hillie, ooit gehoord van je ergens in inleven? Of elkaars ideeën en meningen willen uitwisselen. Dat gebeurd dus op de fansite.

      Bovendien weten we allemaal dat het een soap is, dat hoef je niemand op deze site te vertellen.

error: Kopiëren is niet toegestaan!