Tim komt naar Meerdijk!

Vanaf woensdag 13 juni is Beau Schneider weer te zien als Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2016 verruilde Tim Meerdijk voor Kenia om daar zijn geluk te beproeven. Speciaal voor de bruiloft van Aysen en Sjoerd, als vervroegd huwelijkscadeau, keert Tim terug naar het fictieve soapdorpje Meerdijk.

Hoe zal Sjors Langeveld reageren als zij na twee jaar weer oog in oog staat met haar ex? Je ziet het binnenkort in GTST!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties
 1. Jammer dat GTST de laatste tijd steeds oude acteurs voor kortere of langere tijd laat terugkeren. Ik vind de verhaallijn van Mark en Marieke nu al vervelend. (Korte) terugkeer van Tim en Nuran overbodig. Laten de schrijvers een paar nieuwe karakters ontwikkelen waarmee je je kan identificeren en die interessant genoeg zijn om te volgen in GTST.

 2. Tim was toch ook terug in de tijd dat Thijs dankzij Sjoerd in t ziekenhuis lag. Toen Anton in t huwelijk met Linda trad.

 3. Zal wel tijdelijk zijn Beau heeft een tijd geleden al geroepen dat die anderen rollen wil spelen en niet meer altijd zelfde rol wil spelen

 4. Hier wordt ik nou zoooooooooooooooooo moe van.
  Gaat hij na 2 maanden wèèr weg of blijft hij nu eens een keer met een echte verhaallijn want anders is hij wederom gewoon decoratie met een steeds serieus kijkende blik .
  Dat heen en weer gedoe van Tim vind ik echt onzin iedere keer, maar zal wel aan mij liggen (ik vind zijn karakter ook niet leuk in de serie).

   1. Celine ik ben geen zeurpiet maar wat draagt zijn rol bij aan de serie? iedere keer als hij terugkomt loopt hij wat serieus kijkend rond en dan gaat hij weer weg.
    Haal dan iemand terug die wel iets voor de verhaallijnen doet maar dit heen en weer gesleur met dit karakter is te achterlijk voor woorden.
    Maar ik vind eigenlijk toch dat de meeste “jonge” rollen te snel verdwijnen uit de serie en allemaal emigreren , hoe geloofwaardig is het nog.

  1. Ik ben het wel met je eens, in de tijd dat hij er vast inzat was hij er ook vaker niet dan wel en de verhaallijn was ook flut en saai. Ik ben benieuwd of zijn terugkomst (mogelijk misschien maar 1 of 2 dagen?) ook gaan samenhangen met de komst van Tiffy naar Meerdijk..

   1. en ja hoor, na even een paar afleveringen moeilijk te hebben gekeken (heeeeeeeeeeeeel zwaar leveeeeeeeeuuuuuuuuuuuu) gaat hij weer weg.
    Wat een onzin karakter en laat hem in hemelsnaam neerstorten onderweg naar Kenia want die klaagzangbezoekjes van meneer Tim hebben we nu wel genoeg gezien dacht ik zo .
    Wat erg wat erg , het is net een allergie , dat komt ook steeds terug hahahaha

Vorig artikel
GTSTCourant Aysen Baydar

Dilan Yurdakul nieuwe hoofdredacteur GTST Magazine

Volgend artikel

Spoilers 18 t/m 22 juni 2018

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!