Amir mag blijven

Na weken van onzekerheid krijgt Amir het goede nieuws te horen dat hij in Nederland mag blijven. Zijn aanvraag voor een verblijfsvergunning is goedgekeurd. Lange tijd was het onzeker of het IND de aanvraag zou goedkeuren. Sjors Langeveld heeft Amir bijgestaan tijdens het asielproces en heeft hem ook voorzien van het nodige advies. Amir besluit dan ook om samen met haar zijn verblijfsvergunning op te halen.

De toekomst zal uitwijzen of de liefde die tussen Amir en Sjors in het begin van het GTST-seizoen leek te ontstaan weer zal opbloeien.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
  1. Ik vermoed ook dat Sjors wat gaat krijgen met Rik, zeker nu Lana ineens een puber is en Rik er alleen voorstaat. Ze moeten toch een verhaallijn hebben tenslotte.

    1. @Vlinder, ik denk eerder dat Sjors iets voelt voor Rik. In ieder geval meer dan dat ze wil toegeven. Bekijk de shortie van GTST van a.s. maandag even, dan begrijp je wat ik bedoel.

      Dat Amir, Sjors meeneemt om zijn verblijfsvergunning te gaan afhalen, vind ik attent en het tonen van dankbaarheid van Amir richting Sjors.

Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp vrijdag 22 december 2017

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 27 december 2017

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!