Valentijn Sanders binnenkort te zien in Meerdijk

Binnenkort mag Meerdijk een nieuwe inwoner verwelkomen: Valentijn Sanders! De zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer zal binnen afzienbare tijd te bewonderen zijn in soapdorp Meerdijk. De rol zal worden gespeeld door Vincent Visser.

Voordat Vincent zijn opwachting maakt in GTST, zal hij eerst te zien zijn in het verhaal ‘Valentijns Vlucht’ dat exclusief te volgen is op het Instagram account van GTST.

Valentijn zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland. Met hulp van Lana Langeveld duikt hij onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. 

‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via de stories van het Instagram account van GTST. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. Op een later moment zal Vincent Visser in GTST te zien zijn.

Total
0
Shares
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?