Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Valentijn Sanders vanaf 27 mei te zien in GTST

  Maandag 27 mei zal Valentijn Sanders zijn opwachting maken in Meerdijk. Vincent Visser, de acteur die rol van Valentijn zal gaan vertolken, is dan voor het eerst te zien in GTST. De afgelopen weken maakte Vincent zijn opwachting in de verhaallijn ‘Valentijns Vlucht’ dat te volgen is via de stories van het Instagramaccount van GTST.

  Valentijn, de zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer, was in 2012 voor het laatst in de soap te zien.

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. het zit namelijk zo Lucas zijn vader en Valentijn zijn vader zijn broers dat houd in dat Lucas en Valentijn neven zijn Marcus is de broer van Ludo dus Marcus is de oom van Lucas zijn vader en Valentijn zijn vader dus Kimberly is de achternicht van Valentijn en Lucas zij is de dochter van Kimberly maar ze is wel de volle nicht van Nina zo zit dat.

  2. Gtst is voor veel acteurs een soort springplank en wordt meer als een soort ervarings-stage gezien lijkt het. Dus we zullen vast gauw weer van hem af zijn.

  3. Weer zo’n jonge gozer in GTST.
   Sorry, maar ik blijf het vinden/zeggen, dat het een “gezonde” mix qua leeftijd van de acteurs moet zijn/blijven. Dat de kijkcijfers achteruit hollen, heeft in mijn ogen ook hier mede de oorzaak van.

   Als ik dat jongen grut wil zien “acteren” kijk ik wel naar SpangaS of #forever beiden op ZAP te zien.

   Mijn goed bedoeld advies aan RTL/GTST doe hier iets aan. De ietwat oudere kijkers verliezen jullie op dit moment gegarandeerd.