Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Verhaallijn ‘Anton Bouwhuis is Tiffy’s vader’ gaat verder

  3

  In de zomer van 2017 onthulde het GTST Magazine dat Anton Bouwhuis de biologische vader is van Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden. Anton en Tiffy weten nog altijd niet dat ze familie van elkaar zijn.

  Terug in de tijd

  Bernadette van Panhuys, de biologische moeder van Tiffy, had twintig jaar geleden een kortstondige affaire met Anton Bouwhuis. Ze raakte in verwachting van zijn kind, maar heeft dit nooit aan hem verteld. Na de geboorte besloot Bernadette haar baby, Tiffy, af te staan.

  Zeventien jaar later krijgt Bernadette een telefoontje van haar dochter Moon, die inmiddels twintig is en in een studentenhuis in Utrecht woont. Ze hebben sinds kort een nieuwe bewoonster, Tiffy. Het meisje is vierentwintig en beweert dat Bernadette ook háár moeder is. Ze heeft papieren die dat bewijzen. Een emotionele ontmoeting tussen Tiffy en Bernadette volgt. Tiffy vraagt zich af wie haar vader is. Bernadette wil echter Antons gezin niet ontwrichten en laat Tiffy geloven dat haar vader is overleden.

  Oud-bewoner van het Utrechtste studentenhuis Jan Jaap de Vries heeft er lucht van gekregen dat Tiffy’s vader nog in leven is en in Meerdijk woont. Jan Jaap is stapelgek op Tiffy en besluit in het geheim uit te zoeken wie haar biologische vader is. In oktober 2017 dook Jan Jaap plotseling op in Meerdijk. Na zijn kortstondige bezoek aan Meerdijk weet hij het zeker: Anton Bouwhuis is Tiffy’s biologische vader!

  In november 2017 wilde Jan Jaap het belangrijke nieuws over haar doodgewaande vader aan Tiffy vertellen. Jan Jaap pakte dit echter niet handig aan: hij sloop Tiffy’s kamer binnen, wachtte tot ze terugkeerde en belaagde haar tot ze het uitschreeuwde en haar vriendje Mark de deur openbrak om haar te redden. Mark en Jan Jaap belandden in een bizarre vechtpartij met een dramatische afloop voor Jan Jaap: hij viel uit een raam. Na de valpartij bleek Jan Jaap lange tijd spoorloos te zijn.

  De waarheid

  Inmiddels heeft Jan Jaap zijn comeback gemaakt in Nieuwe Tijden. Niemand herkent hem, omdat hij door de pijnlijke val meerdere operaties aan zijn gezicht heeft moeten ondergaan. De rol van Jan Jaap wordt vanaf heden dan ook gespeeld door een andere acteur.

  Zal de waarheid, nu de cliffhanger van GTST in zicht is, eindelijk aan het licht komen?

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ja Tiffy is ook écht een leuk personage, aan de ene kant zou het leuk zijn als ze vast komt in GTST. Aan de andere kant zou ik haar niet willen missen in Nieuwe Tijden!

  1. Super spannend! Hoop wel dat er nu eindelijk eens een keer mee verder wordt gegaan. Het is allemaal zo langdradig de laatste tijd. Bij GTST voornamelijk de verhaallijn rondom Jan Maes. Daar gaat het nu de laatste tijd gelukkig wat minder over en als het er wel over gaat dan is het nu wel spannend. Dit heeft er misschien ook mee te maken dat de cliffhanger bijna nadert. Daarnaast vind ik in Nieuwe Tijden de verhaallijn rondom Tiffy en Anton ook te lang duren, want we zijn hier al (bijna) een jaar mee onderweg. Ook vind ik het raar dat ze Jan Jaap hebben gerecast, maar dat zullen ze wel expres hebben gedaan. Tenslotte vind ik Nieuwe Tijden ook weer langdradig, omdat we al in maart een voorproefje kregen van Lucas, Noud, Robert en Laura die naar Utrecht zouden gaan, maar ook dit duurt superlang. Inmiddels zitten we al weer juni en is dat bijna drie maanden geleden, terwijl ik mij hier wel ontzettend op verheug. Tevens hoop ik dat Ingmar Schrama weer een terug komt, want vind Melissa toch niet de juiste Sjors. Zou het ook niet heel geloofwaardig vinden als ze aankomende week (via Videoland) weer met een van haar exen (waarschijnlijk Tim, wat ik van een ander gerucht heb vernomen) gaat spelen, aangezien er dan geen chemie tussen deze spelers zit.