Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Verlaat Cecilia Adorée GTST?

  24

  Verlaat naast Ferry Doedens ook Cecilia Adorée binnenkort GTST? Gelet op de huidige verhaallijn, zou dat zomaar eens kunnen…

  Cecilia’s personage Tiffy Koster is verliefd op Daan Stern en dat zorgt voor heel wat kopzorgen bij de dochter van Anton Bouwhuis. Ze verlaat Het Paleis om Daan te ontwijken en gaat tijdelijk bij haar vader wonen. Die adviseert haar om er een tijdje tussenuit te gaan, weg van Daan, weg uit Meerdijk.

  Het staat vast dat Lucas Sanders begin maart Meerdijk verlaat. Zal Tiffy met hem meegaan? De twee hebben immers een zoon samen. Of kiest ze ervoor om op de valreep toch in Meerdijk te blijven? Want Tiffy en Lucas lijken het volgens de nieuwste spoilers niet eens te worden over de invulling van hun reis…

  Delen

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer als Tiffy eruit gaat. Heerlijk een keer een personage waar niet een hoop poespas en drama omheen is. Richard….dat vind ik pas een galbak! Met zijn verhaallijn ben ik inmiddels meer dan klaar. Exit Richard want Billy kan Ludo makkelijk alleen aan.

  2. Als ik multi milhardair zou zijn zou ik de scriptschrijvers een miljoentje p.p. schenken om de Richard verhaallijn zo snel mogelijk af te raffelen alle eikel personages gaan eruit en nu gaat na Amelie Hendrix ook Tiffy eruit ik erger me kapot aan die Richard verhaallijn, echt te walgelijk……

   • Ook ik erger mij groen en geel aan die Richard. 😤 Vooral dat hij altijd aan het eten en drinken is (druk ik mij nog netjes uit) in de Rozenboom. Waar betaald hij dat van, hij is toch blut.😁

     • Jaaa! Afschuwelijk zo ouderwets. Voorheen wad het veel moderner en groter leek het mij. Dat stukje bij de receptie en de lift. Nu zie je alleen de eetzaal en verder niks…

    • Ik vind dat vreten juist helemaal te gek, die rol is zo ordinair mede door dat eeuwige wellustige vreten en zo duidelijk een kruimeldief en een goede slechterik is als je hem haat natuurlijk.
     Richard en Billy zijn de absolute sterren op dit moment (neemt niet weg dat Ludo geweldig acteert , maar ik erger me daar weer dood aan, praat met je vrouw die je zo graag wilde zien op het booreiland, wordt nu echt vervelend voor mij en die Raaf die hem vanuit het niets vind ………………..eh beetje Disney verhaaltje )

     • Ik heb niet gezegd dat ik Richard haat beste rene. Het stoort mij gewoon.

      Ik zeg tegen mijn kinderen dat ze netjes moeten eten, niet met hun mond vol praten en niet smakken etc.. Misschien kun je wel voorstellen wat mijn kinderen zeggen als ze Richard al etend in beeld komt. Ik los dat dan wel op, met een qwinkslag, maar toch!

      • Is toch een super voorbeeld hoe het niet moet ? , een onbeschofte slechterik dus en als je dat zo uitlegt aan je kids dan snappen ze dat hij een boef is .

      • Laat dat maar aan mij over, komt helemaal goed. Ik heb het met mijn kids goed besproken en uitgelegd, inmiddels begrijpen ze het ook heel goed, dat het gespeeld is.👍
       Weet je, ze zijn het ook nog eens met mij eens. 😁😁

  3. Ik zou het heel erg jammer vinden als ook tiffy meerdijk verlaat. Al helemaal op zo’n saaie manier, emigreren naar de andere kan van de wereld. Als personages er op een bijzondere spannende manier uit gaan vind ik het top! Dood door een ziekte of ongeluk vind ik een veel betere optie. De exit van amelie vond ik ook waardeloos. Waarom kon ze niet vermoord worden door Richard van Nooten? De afgelopen jaren verlaten de personages op saaie manieren. Waneer was de laatste keer dat een vast personage is overleden?
   Wat is julie mening?

   • Maxime Sanders overleed bij de brand in box in 2017. Dat had nog best een lange nasleep omdat personages moeiten hadden dit verlies te verwerken. Vooral Ludo en Bill. Dat vond ik wel mooi omdat het personage er best lang in had gezeten, en ze niet er niet zo makkelijk over deden door gelijk over te gaan op een andere verhaallijn. Bij sommige personages is het namelijk letterlijk een begrafenis en klaar.

    De laatste keer dat een vast personage dood ging, wat best wel een big deal was, was geloof ik Marieke de Moor in 2019, die al aan alzheimer leed en vervolgens werd aangereden en euthanasie kreeg.

    Ludo ging pas wel bijna dood, maar gelukkig niet natuurlijk.

  4. Tiffy de rol die van nieuwe tijden naar gtst moest komen van de makers en uiteindelijk niet veel boeiends heeft meegemaakt.

  5. Mwa dan liever qua liever frits van houten terug of martine hafkamp qua actie en sensatie ook leuk voor de cliff hangers van gtst groeten Rick jammer dat tiffy er uit gaat en lucas zal tijd worden daan mag er ook wel uit Richard niet na ludo mijn favoriete badguy in gtst

   • Frits is al een miljoen jaar dood pffffffffffff , Martine wil niet meer dus laat dat rusten, we hebben een nieuwe slechterik in Billy en dat is eigenlijk een mega vervanger voor Martine (Billy is NOG valser) .

    • The New Badguy op

     Inderdaad Rene.
     Martine Hafkamp en Frits van Houten en dergelijke zijn vooral populair vanwege nostalgie. Vertrouwde slechteriken, leuke herinneringen aan. Maar realistisch gezien zijn Billy de Palma en Richard van Nooten op zijn minst net zulke goede slechteriken, misschien zelfs betere op veel fronten! Bekijk eens willekeurige scenes van Martine en Frits en dan van Billy en Richard. Die laatste twee doen echt niet af aan de oldies van weleer en met hen kan je nog geweldige verhaallijnen bedenken! Tel daarbij op dat Ludo binnenkort weer “herboren” wordt en de strijd aangaat en we hebben niets te klagen qua actie en sensatie en cliffhanger potentieel 😀
     Uiteindelijk gaat het erom hoe de schrijvers het aanpakken, maar het potentieel is er gewoon!

     • Dat vind ik dus ook, ik wordt ziek van het gezeur om Martine en Frits is al jaren dood dus daarom zeuren slaat helemaal nergens op.
      En ik vind dus ook dat de mogelijkheden nu veeeeeeeeel groter zijn met de twee nieuwe slechterikken, wat zijn ze goed haha.
      Maar ik denk dat ze Martine gewoon zichtbaar dood hadden moeten laten gaan want nu zullen mensen tot de allerlaatste uitzending van GTST blijven mekkeren dat ze terug moet komen en Inge wil niet meer dus het is klaar (verhaallijn is trouwens ook weg voor Martine, iedereen waar ze iets mee had is al uit de serie dus klaar ) .

  6. Ze heeft een paar weken terug nog een foto met haar en Dorian op haar Instagram gepost, backstage bij gtst. Hopelijk is ze nog steeds aan het draaien, want ik vind haar personage positief veranderd en een aanwinst voor gtst.

   • nou nee dus, gedwongen afscheid.
    Heel geloofwaardig het derde kind van Anton naar het buitenland enneeeeeeeeeeeeee baby Wolf er uit en (Demi) baby er in die je verder amper ziet.
    Maar een trieste bende als je collega de ene na de andere fout maakt, je gewoon door dat gedrag mee wordt ontslagen.

  7. Jammer dat Lucas eruit gaat, maar wie weet komt hij nog terug. Bij GTST weet je het maar nooit. Tiffy misschien ook weg, eerlijk gezegd, niet zo erg. Er mag wel weer eens beetje meer spanning en pit in komen vind ik. Nick weer terug, dat zou voor vuurwerk zorgen.

   • Ik zou er toch niet teveel op hopen dit keer. Twee keer ontslagen worden is niet erg goed voor de werkrelaties. Vervolgens de porno ingaan helpt ook niet.