Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Verlaat Daan Stern Meerdijk?

  40

  Moeten de kijkers van GTST voor de zoveelste keer afscheid nemen van een personage? Het ziet ernaar uit dat Daan Stern binnenkort Meerdijk verlaat.

  In een ver verleden (vóór zijn relatie met Nina Sanders) had Daan gesolliciteerd voor een functie als hoofdrechercheur bij de politie. En met succes: hij is aangenomen. Er is alleen een kleine kanttekening: de functie is niet in Meerdijk, maar in Maastricht!

  De kans dat Daan functie accepteert wordt steeds groter. Zeker nu Nina en Bing elkaar weer lijken terug te vinden…

  Delen

  40 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop echt dat hij blijft, goeie acteur! Maar ik vrees het ergste, hij zit er bijna 2 jaar in dus dan moet hij sowieso een half jaar eruit ivm de flexwet.

  2. Dat zou heel jammer zijn.
   Behalve leuk om te zien vind ik hen prima spelen.
   Van mij mag hij bij de vaste crew

  3. Ik hoop niet dat die weg gaat ,is een zeer goede acteur en hoort echt bij de cast anders is er niks meer aan .

  4. Het is een hele goede acteur en van mij mag die absoluut niet weg! Ik heb vooruit gekeken en hij belt af voor zijn nieuwe functie.
   Hopelijk is de scheiding van Nina en Bing snel afgehandeld en vormen Nina en Daan een gezin, want door Nina is Daan een heel ander persoon geworden dan vroeger.

   • Ondanks dat Dorian een goede acteur is, hoop ik eigenlijk dat hij eruit gaat. Dorian is een sterkere tegenspeelster waard dan de slecht acterende Marly. Sowieso zijn de kwaliteiten van Dorian hoger dan het niveau van GTST tegenwoordig.

    • Dan is het maar goed dat Dorian (Daan) GTST verlaat, als acteren in GTST voor Dorian onder z’n niveau is, volgens jou, toch @Jessica!

     • Wow Jessica , je durft nogal.
      Ik vind het niveau tegenwoordig meer dan goed en we hebben allemaal favorieten , maar om zulke stomme dingen neer te zetten is wel heel ondermaats en ik vraag me dan ook af waarom je überhaupt kijkt naar GTST , om je te ergeren aan het acteerwerk of omdat je leventje zo zielig is dat je acteurs maar gaat zitten afkraken op een GTST pagina.
      Echt sneu en trouwens ik wil dat Daan blijft ook al is de rol ongeloofwaardig soms , maar we hebben een hunk nodig in een soap en je kunt zeggen wat je wil, een hunk is hij wel.
      Ow nu weet ik ineens waarom je Marly zo slecht vind…………… jij wil zoenen met hem hahahaha jammer dus voor je .

   • O ja @Nisa, welke dag/aflevering is dat dan?
    Staan überhaupt wel alle afleveringen t/m de 28ste mei (einde seizoen) al op Videoland. ?

    • Nee, we kunnen nu vooruit kijken tot 21 mei. Volgende week zijn dan de laatste afleveringen op Videoland van de laatste week van mei.

     • Dankjewel. Dat bedoel ik dus. De laatste 4 afleveringen zijn nog niet vooruit te kijken. ?

      Maar ik blijf mij afvragen in welke aflevering, Daan dan zijn nieuwe baan afzegt.
      Want e.e.a. is nog helemaal niet zeker. Net zoals het niet zeker is dat Nina en Bing weer samenkomen, als samenwonend koppel.

      • Daan zegt zijn baan af in de aflevering van 21 mei. Er komt nog een fragment dat Daan tegen Nina zegt dat hij een kind van haar wilt, geen idee wat de reactie wordt.

      • @Moud, dat is de aflevering van volgende week donderdag 21 mei die heb ik vandaag via videoland vooruit gekeken. Rick probeerde Daan om te praten, omdat Daan in eerste instantie toch voor die nieuwe functie als hoofd rechercheur wilde gaan. Maar na een gesprek met Rick zag je Daan denken en toen Rick weg ging belde hij naar diegene terug en zei dat hij toch die functie niet wilt.
       Daarom hoop ik dat Nina niet terug gaat naar Bing, want je ziet aan Daan dat hij oprecht gelukkig is en van Nina houdt.

      • Mensen, er zijn anderen die de afleveringen nog niet gezien hebben!!!!!

  5. Tja het is een gastrol, dus de kans is groot dat Daan uit Meerdijk vertrekt. En Nina en Bing moeten de nieuew Nina en Ludo worden: bij elkaar, uit elkaar, bij elkaar, uit elkaar. Dus die zien we vast nog wel een keer weer in elkaars armen belanden als de coronacrisis voorbij is