GTSTCourant - Lana Langeveld

Verlaat Faye Bezemer GTST?

Het zou zomaar eens kunnen dat Faye Bezemer, die sinds eind 2017 de rol van Lana Langeveld vertolkt, volgende week voor het laatst te zien is in GTST. Lana heeft namelijk plannen om te verhuizen naar Berlijn. Daar hoopt ze over Valentijn heen te komen, die haar in het verleden erg heeft gekwetst.

Als Lana van iedereen afscheid heeft genomen en naar de taxi wil gaan, wordt ze tegengehouden door Valentijn. Hij probeert haar tevergeefs over te halen om te blijven. Lana vertrekt. Is daarmee de zoveelste exit van GTST een feit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. Laat Faye Bezemer GTST alsjeblieft verlaten want haar acteertalenten zijn beneden peil ! Ze slikt de helft van haar tekst in en het is alsof ze het als een lesje opdreunt. Haar mimiek is eveneens verschrikkelijk, nog nooit zulke rare bekken gezien. Acteren is een kunst en die beheerst zij voor nog geen meter !

 2. Dit seizoen vond ik wel een stuk beter als vorig jaar, zeker het ‘kwaadbloed’ verhaal was echt top. De verhaallijnen met de jonkies spoel ik door, vind ik niet om aan te zien, maar naar de rest kijk ik nog altijd met plezier hoor! Dus niet alleen maar negativiteit wat mij betreft…

 3. Het zou jammer zijn, Faye is één van de betere jonge acteurs, en ze zet een karakter neer met een eigen smoel en persoonlijkheid.

  1. Klopt! Ik vind Faye echt ontzettend gegroeid. Ze zet een interessant personage neer, in tegenstelling tot Valentijn, Jojo en tegenwoordig ook Rover en Kimberly. Laat de ouders van al die kids eens terug komen. Charlie en Nick, Bill en Marcus… dat zou pas leuk zijn!

 4. Ze doet het nu echt beter dan begin. Zeker vanaf dat zij de sleutel was bij de moord op Jan Meas door Loes. En ze doet ook niet echt mee in het vlogggedoe wat ik ook haat. Dat gevlog moet inderdaad op houden. Met Flo ergerde ik me ook. Ook met t duurzaam gedoe.

  En er staat 1 fout. Dat Valentijn haar kwetste is niet in het verleden. Dat is nog maar anderhalve maand geleden in ”Va’s vlucht”. En voor de rest vond ik het een goed en spannend seizoen vooral het hele Hein / Jos de Beer gebeuren . Alleen het begin van het seizoen begon heel raar. Men was 2 maanden verder in hun leven terwijl dat andere jaren nooit gebeurde.

  Lana mag terugkeren over een aantal maanden.

 5. Als de serie. Stopt. Is dat mede door jullie negatieve reacties en. Dat jullie de serie. Keer op keer maar afkraken

  Ik. Vind dit seizoen erg meegevallen. Neem alleen al de verhaallijn kwaad bloed. , Marieke haar dementie. , de terug komst van Maria.

  De schrijvers weten dat het slecht gaat met de serie en ze zijn er echt wel. Mee bezig.

  Jullie moeten hun hun werk laten doen en niet keer op keer zeuren. Kom op zegg!!!!!

  1. De kijkcijfers zijn in een paar jaar gehalveerd dus er moet gewoon iets veranderen. Er was veel kritiek op de verhaallijn van Marieke omdat het geen realistisch beeld gaf van de ziekte FTD. Ook de ziekte van Romy werd nogal respectloos in beeld gebracht door er een soort exorcist van te maken. Ik snap helemaal dat de schrijvers daarop worden afgerekend.

error: Kopiëren is niet toegestaan!