Verlaat Kimberly Meerdijk?

Kimberly Sanders GTST

De afgelopen tijd heeft Kimberly Sanders te maken gehad met meerdere teleurstellingen in haar leven. Het plotselinge vertrek van haar ex-geliefde Noud Alberts heeft Kimberly veel verdriet gedaan. Even leek erop dat Kimberly in Tiffy Koster een nieuwe partner had gevonden, maar niets is minder waar. De gevoelens die Kimberly voor Tiffy heeft zijn namelijk niet wederzijds.

In de nieuwe promo van de maand maart vertelt Kimberly dat ze naar India vertrekt. Laat Kimberly haar sombere leven in Meerdijk achter en maakt ze een nieuwe start in India?

10 reacties
 1. Sarah Chronis gaat in GTST spelen zij speelden ook jaren geleden in ONM.

  1. Klopt. Maar zover nu bekend is (alleen?), in de 6000ste aflevering/in ‘t speciaal voor die gelegenheid opgenomen filmpje in Lapland.

 2. Blijft er nog wat over gtst
  Marc, Marieke, Q, en nu straks Kimberly eruit, worden die vier plekken opgevuld?

   1. @dennis, mee eens. De nieuwe karakters zijn totaal nietszeggend. Wanneer horen we eens wat meer over het verleden van Jojo en Shanti? En de komst van Tiffy vond ik ook erg afgeraffeld. Ineens was ze er en ook direct geaccepteerd. Gelukkig staan daar tegenover ook vrij sterke verhaallijnen, dat maakt het weer goed.

 3. Laat maar gaan. Kimberly’s hele leven draait om aandacht van haar lovers. Zonder relatie is ze niets.

 4. Ik vind Kimberley niet het meest interessante karakter (en eigenlijk gewoon een zeikwijf xD), maar ik hoop toch van niet. De snelheid waarmee de cast tegenwoordig gewisseld word, vind ik echt vreselijk.

 5. Zou jammer zijn, zie liever Tiffy vertrekken. Die voegt niks toe…

  1. Met je eens @Konijn.

   Ik ben van mening dat met de komst van Tiffy veel onrust heeft veroorzaakt in het leven van Anton en uiteindelijk ook bij Linda. Met haar sessies en zweverige gedoe. Natuurlijk moest er iets met de personages van Anton en Linda iets gebeuren, maar dat had ook anders gekund, iets spannender misschien !!

   Ik zou het erg jammer vinden als Kimberley GTST zou gaan verlaten. Gaat ze dan helemaal alleen naar India? Wat gaat ze er dan doen, op de bonnefooi? Backpacken?

Reageren is niet mogelijk